201828sep

Facilicom Group nummer 1 op MT500-lijst

201828sep

 

Facilicom Group is door Management Team tot de nummer 1 van de MT500 lijst uitgeroepen in de categorie 'catering, schoonmaak en beveiliging'. Elk jaar verzorgt Management Team een grootschalig onderzoek naar de best presterende bedrijven.

De MT500 is het jaarlijkse verslag van een onderzoek naar de reputatie van Nederlandse bedrijven onder managers, beslissers en leidinggevenden. Het onderzoek werd dit jaar voor de 18de keer uitgevoerd. Het Centre for Business Innovation van de Erasmus Universiteit Rotterdam was ook dit jaar verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van het onderzoek.

Om de MT500 lijst samen te stellen vraagt MT elk jaar beslissers om bedrijven in dezelfde en verwante sectoren te beoordelen op productleiderschap, klantgerichtheid en excellente uitvoering. Dit jaar werd voor het eerst ook werkgeverschap toegevoegd in het onderzoek naar reputatie van organisaties. Klik hier om de onderzoeksverantwoording te lezen.

'We zijn trots dat we deze nummer 1 positie op de MT500-lijst hebben behaald', vertelt Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group. 'Het is een mooie erkenning voor al onze 31.000 medewerkers die 24/7 werken aan een excellente klantbeleving voor ondernemend Nederland. Het is goed om te zien dat dit beloond wordt en dat wij ons daarmee mogen scharen onder het illustere gezelschap van bedrijven als Shell, Coolblue, Ahold, KLM, Google en Ikea'.