Een schoonmaakbedrijf uitsluitend voor kantoren. Ook voor jouw kantoor.

Leuk dat je interesse hebt in onze schoonmaakdienstverlening. Schoonmaakbedrijven heb je in alle soorten en maten. Maar van schoonmaakbedrijven met een specialisatie in kantoren is er maar één. Schoonmaken in kantoren is wat we elke dag doen bij Gom Offices. Landelijk, dus ook in jouw regio. Als sectorspecialist spelen we flexibel in op de wensen van uiteenlopende kantoorgebruikers. En als onderdeel van Gom hebben we ook de schaalgrootte om efficiënt, innovatief en vooral professioneel aan de slag te gaan.

Met welke vragen loop je rond?

We begrijpen heel goed dat je niet 1-2-3 overstapt van het ene schoonmaakbedrijf naar het andere en denkt 'het loopt wel los'. Misschien heb je vragen die je eerst graag goed beantwoord wilt zien. Vragen als wat komt er kijken bij een contractwisseling, hoe zit het met onze vaste schoonmakers, hoe moet ik de schoonmaak inrichten nu er minder mensen op kantoor zijn?

Prima onderwerpen om in een gesprek met één van onze rayonleiders een eerlijk antwoord op te krijgen. Vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Maar zo’n gesprek kan wel heel verhelderend zijn. Want hoe vaak zit je aan tafel met een sectorspecialist in de kantorenschoonmaak uit je eigen regio?

Investeren in werkgeluk

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat tevreden, gelukkige medewerkers tot betere prestaties komen in hun werk. Krijg je de waardering en ondersteuning die je nodig hebt, is er ruimte voor ontwikkeling en is er een fijne relatie met collega’s? Dan zit je vaak lekkerder in je vel en doe je met plezier je werk. Gom Offices investeert daarom in het werkgeluk van medewerkers. En daar worden ook onze klanten en hun medewerkers weer gelukkig van. Mooi toch?

Bel, app of e-mail ons en laat je verrassen door de aanpak van Gom Offices. 

Plattegrond Utrecht

Jason Hous

Rayonleider regio Utrecht

Jhous@gom.nl

06-57116503

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

Werkgeluk betekent voor mij samen met mijn team de schoonmaakwensen en behoeften van de klant vervullen. Het gezamenlijk de schouders eronder zetten om de gebruikers iedere dag van een schone werkomgeving te voorzien. Het trotse gevoel met mijn collega’s maakt dat ik met veel plezier en enthousiasme dagelijks aan de slag ga.

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

Het leukste van mijn vak is het samenwerken met mensen. Betreft zowel de samenwerking en connectie met mijn klanten als medewerkers. Ik vind het leuk om tezamen met de verschillende achtergronden, culturen en persoonlijkheden samen te werken aan het doel: Als wij uit de deur gaan, is het gebouw schoon.

Plattegrond Utrecht

Monique van der Water

Rayonleider regio Utrecht

MvdWater@Gom.nl

06-57116503

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

Werkgeluk ervaar ik als de klant, schoonmakers, werkgever en ikzelf op een transparante en rechtvaardige wijze met elkaar samenwerken. Ik ervaar voldoening in mijn werk als de klant, werknemers en werkgever tevreden zijn met de afgesproken en geleverde dienstverlening. Hierin wil ik meedenken om de dienstverlening te verbeteren bij zowel klanten als werkgever.

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

De diversiteit aan locaties, klanten en medewerkers maken de schoonmaakbranche echt leuk. Ieder heeft eigen wensen, afspraken, regels en achtergronden. Dat vraagt om situationeel te handelen en zo ieder op zijn of haar wijze te benaderen. Soms ben ik iets zakelijker en soms iets informeler, maar te allen tijde heb ik respect voor mijn klanten, gebruikers en medewerkers. Ik streef ernaar dat ieder zich vertrouwd en veilig voelt om van alles met mij te bespreken. Mijn motto is ook, "niet denken in problemen, maar in oplossingen en mogelijkheden".

Plattegrond regio Apeldoorn/veluwe

Richard Siekman

Rayonleider regio Apeldoorn/Veluwe

RSiekman@gom.nl

06-39295598

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

Met plezier naar mijn werk gaan, waarin ik mijn collega’s, schoonmaakmedewerkers en klanten kan ondersteunen. Daarbij wil ik ondersteuning bieden op het onderdeel waarin echt hulp of mijn expertise gewenst is, waardoor ik het verschil kan maken.   

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

Het iedere keer presteren om de werkvloer van de klant schoon te maken en daarbij de klant tevreden laten voelen wat betreft de presentatie.

Plattegrond regio Arnhem/Ede

Ilona Voorbergen

Rayonleider regio Arnhem/Ede

Ivoorbergen@gom.nl

06-10185709

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

Mijn werkgeluk zijn de WOW-momenten bij zowel klanten als gebruikers. Tevens verkrijg ik veel plezier uit de resultaten van inspecties, daar waar de inspectie voor een formele waardering en bevestiging zorgt bij mijn medewerkers en organisatie. Ook haal ik veel geluk uit het samenwerken met mijn collega’s om iedere dag de schoonmaak te verbeteren.

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

De afwisseling en verscheidenheid van de werkzaamheden maakt de schoonmaakbranche voor mij interessant. Bijvoorbeeld het contact met klanten, medewerkers, sociale werkgeverspunten en dergelijke. In de vele jaren dat ik werkzaam ben in de schoonmaakbranche heb ik geleerd dat de juiste mensen op de juiste plek werkzaam moeten zijn. Het vergroten van het werkgeluk bij de schoonmakers op locaties, maakt het verschil in de schoonmaakbeleving. Kortom, een echt leuk vak!

Plattegrond regio Harderwijk

Anneke Kindt

Rayonleider regio Harderwijk

Akindt@facilicom.nl

06-51364111

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

Onder werkgeluk versta ik werk dat mij positieve energie en voldoening geeft. Als leidinggevende in de schoonmaakbranche kan ik mijn werkgeluk bevestigen. De positieve energie verkrijg ik uit de gesprekken met mijn opdrachtgevers, team en organisatie. Het onmogelijke toch mogelijk maken en iedereen zijn verwachtingen overtreffen, dat geeft zowel mijn team als ikzelf zoveel voldoening.

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

De diversiteit in de schoonmaak maakt dat iedere dag echt anders is. Tevens is schoonmaak uniek vanwege de kunst om de verbinding te maken tussen de verschillende behoeftes, wensen en kaders van klanten, gebruikers, medewerkers en de organisatie. Dagelijks de lat hoger proberen te leggen, maakt schoonmaak echt een prachtige branche om in te werken.

Nieuws, blogs en cases