Webinar: Samen voor de zorg van morgen

Leuk dat je interesse hebt in ons webinar! Het webinar 'Samen voor de zorg van morgen' heeft op 27 mei plaatsgevonden. Benieuwd wat we tijdens het webinar hebben besproken? 

Zorginstellingen kampen al geruime tijd met een tekort aan gekwalificeerd personeel. En toch wil je geen concessies doen aan de kwaliteit van de zorg. Veel taken kosten zorgmedewerkers onevenredig veel tijd. Terwijl die taken ook kunnen worden uitgevoerd door medewerkers die wel affiniteit met de sector hebben, maar niet dezelfde zorgdiploma’s vereisen. Zoals onze schoonmaakmedewerkers. Dat is Samen, een initiatief van Gom Zorg om de werkdruk in de zorg te verlichten. In dit webinar bespraken we samen met specialisten van Gom Zorg en ervaringsdeskundige Hans Bronsema hoe we samen kunnen werken aan de zorg van morgen.

Ook de toenemende vergrijzing in Nederland legt druk op de zorgsector. Zorgpersoneel is veel tijd kwijt aan niet zorg-gerelateerde taken. Daardoor is er vaak minder zorg en aandacht voor bewoners en cliënten. Zeker bij mensen met dementie is die persoonlijke aandacht zo belangrijk. In gesprek met Hugo Borst bespraken we de ervaringen en wat er nodig is om de zorg te ontzorgen.

Webinar terugkijken

Was je niet in de gelegenheid om het webinar live mee te kijken? Geen probleem. Vul onderstaand formulier in en ontvang een bevestigingsmail met een terugkijklink naar het webinar.

Meld je nu aan!