Samen: ondersteuning in de zorg

Los personeelstekort en hoge werkdruk op met Gom Zorg

Personeelstekorten, hoge werkdruk en veeleisende patiënten, bewoners en cliënten. In de zorg blijven dit lastige onderwerpen. Hoe zet je de zorgmedewerkers optimaal in? Grote kans dat kleinere taken zoals een bed verschonen, medicijnkarren vullen of dagelijkse zorg voor de zorgbehoevende minder aandacht krijgen. Uiteindelijk zorgt dit voor problemen in het zorgproces en ontevreden patiënten, cliënten of bewoners. Met Samen van Gom Zorg heb je één oplossing voor meerdere problemen. 

Klik hier voor meer informatie over Samen in care en Samen in cure

Mogelijkheden in jouw situatie bespreken met onze expert Luc Trommelen?      

     NEEM CONTACT MET ONS OP

Hulp in de zorg: Samen van Gom Zorg

Personeel is niet altijd gemakkelijk te vinden en de werkdruk blijft hoog. Vaak zijn medewerkers in de zorg veel tijd kwijt aan taken die niet per se personeel met een zorgdiploma uit hoeven te voeren. Een medewerker van Gom Samen kan deze taken ook uitvoeren. Samen zorgen we ervoor dat de werkdruk lager komt te liggen, alle taken worden volbracht en patiënten, cliënten en bewoners tevreden zijn. 

Wil je weten wat Samen voor jou kan betekenen? Bekijk dan onderstaande video!

Samen specialist in cure en care

Hulp in de zorg vereist een specialisme. Binnen de zorg gelden specifieke richtlijnen, verwachtingen en  protocollen waar rekening mee gehouden moet worden. Gom Zorg is gespecialiseerd in deze richtlijnen en kan daarom de taken uit handen nemen van het zorgpersoneel. Als specialist in de zorg zijn we bij Gom Zorg gewend om bijvoorbeeld even bij te springen bij een zorgmedewerker als de situatie daarom vraagt. Zo kan het vaste zorgpersoneel zich volledig richten op de kerntaak: het bieden van goede zorg aan de patiënten, cliënten en bewoners.

Klik hier voor meer informatie over SAMEN IN CARE en SAMEN IN CURE

Wil je meer weten over hoe Samen de werkdruk verlaagt in de zorg? Bekijk dan onze webinar waarin we spreken met specialisten van Gom Zorg en ervaringsdeskundige Hugo Borst. Ontdek de mogelijkheden voor het werken aan de zorg van morgen.

Bekijk hier het webinar

een medewerker van Gom Zorg maakt het deurtje van een keukenkastje schoon bij een bejaarde man thuis, die de krant zit te lezen in zijn stoel

Samen bij Daelzicht

Gom Zorg heeft Samen bij Daelzicht in de praktijk gebracht. Gom en Daelzicht werken al ruim 20 jaar samen en sinds 2021 is de pilot Samen hier gestart. Met goed overleg en een duidelijke takenlijst is de samenwerking een groot succes. Zorgmedewerkers hebben weer tijd voor zorg aan de cliënten en de cliënten krijgen alsnog de aandacht en omgeving die ze verwachten. 

Gom - Samen in de zorg - Parnassia Groep

Samen bij Parnassia Groep

Kamers schoonmaken én opruimen wordt sinds de implementatie van Samen gedaan door een Gom Zorg-medewerker in plaats van een zorgmedewerker van Parnassia Groep. Dat scheelt tijd. Tijd die de zorgmedewerkers nu volledig kunnen besteden aan het begeleiden van de bewoners en het zorgaspect. Dat is de kracht van Samen!

Meer weten over Samen?

Neem contact op met Gom Zorg om de mogelijkheden van Samen voor jouw situatie te bespreken. Laat jouw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij hierover contact met je op.

Of neem zelf contact op met Luc Trommelen, dé specialist van Samen. Dit kan telefonisch via 06 57 54 31 58  of per e-mail naar ltrommelen@gom.nl