Glasbewassing

Elk gebouw is uniek en vereist een specifieke aanpak. Of het nu gaat om werken op grote hoogte, harde of kwetsbare ondergronden, binnen- of buitenwerkzaamheden, wij hebben de kennis en ervaring om aan jouw behoeften te voldoen. We bieden zowel periodieke glasbewassing als incidentele opdrachten aan en helpen je bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Onze methoden omvatten traditionele glasbewassing, het telewashsysteem, hoogwerkers en permanente gevelinstallaties.

Traditionele glasbewassing

Voor werkzaamheden tot een maximale werkhoogte van 7 meter gebruiken we nog dagelijks de traditionele staande ladder om ramen en kozijnen schoon te maken.

Telewashsysteem: de steel

Tot een maximale werkhoogte van 13,50 meter kan ook een Telewashsysteem worden ingezet. Het grote voordeel is dat deze veel minder ruimte in beslag neemt dan een hoogwerker, op alle ondergronden kan worden ingezet en goedkoper is dan een hoogwerker. Het systeem is echter wel beperkt inzetbaar vanwege de fysieke belasting en mag conform ARBO-richtlijnen uitsluitend ingezet worden voor gedeelten waar geen ander middel ingezet kan worden. Ook mag maximaal 200 m2 per project met dit systeem worden gereinigd.

Medewerker Gom Specialistische Reiniging in hoogwerker aan het werk
Medewerker Gom Specialistische Reiniging aan het werk op hoogte

Hoogwerkers

Op grote hoogte maken wij bijna altijd gebruik van de aanwezige voorzieningen op en aan het gebouw of de gevel. Vanaf de grond werken we indien nodig met een hoogwerker. Gom Glas en Gevelonderhoud hoogwerkers in diverse uitvoeringen. Zij kenmerken zich door een laag eigen gewicht, wat op een slappe bodem en een kwetsbare ondergrond een groot voordeel is. De maximale werkhoogte van de hoogwerkers is 36 meter. Tevens beschikken wij over een machine met een werkhoogte van circa 18 meter die door een standaard deur naar binnen kan. Ideaal voor binnen werkzaamheden zoals atriums.

Permanente gevelinstallaties

Onze medewerkers zijn opgeleid om met de meest voorkomende permanente gevelinstallaties te werken.

overzicht-klanten-gom-glas-en-gevelonderhoud

 

 

Onze klanten - Glas- en gevelonderhoud

De certificeringen en verklaringen van Gom

Als toonaangevende organisatie is Gom in het bezit van een meerdere certificaten; certificaten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is Gom onder andere gecertificeerd conform ISO9001:2015 en VCA**.

Certificaten en verklaringen

Uitgelicht

Gom Specialistische Reiniging - Gevelrenovatie - Vooraanzicht gevel

Gevelrenovatie

Gom Specialistische Reiniging - Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Neem contact op met onze expert

 

Maxime Dubbeld

Maxime Dubbeld

Onze glas- en gevelonderhoud expert Maxime Dubbeld geeft je graag alle nodige informatie. Vul het formulier in en neem vrijblijvend contact met haar op.