Gevelonderhoud

Vervuiling in de atmosfeer kan je gevel aantasten en de uitstraling van je kantoorgebouw beïnvloeden. Daarom bieden we gespecialiseerd gevelonderhoud aan voor metselwerk, betonnen gevels, trespa beplating, aluminium of kunststof onderdelen, graffiti verwijderen en het aanbrengen van beschermende coatings. Onze experts zorgen ervoor dat je gevel er weer stralend uitziet. We kunnen zowel op contractbasis als voor incidentele opdrachten werken en ondersteunen je bij het opstellen van een MJOP (meerjarenonderhoudsplanning).

We weten niet alleen hoe we je gevel moeten schoonhouden. Het aanbrengen van coatings, conserveren of hydrofoberen zijn minstens zo belangrijk. We adviseren je graag!

Verleng de levensduur van je gevels en ramen

Regelmatig de ramen laten wassen, verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil. En dat verlengt de levensduur van glas en de kozijnen, die we trouwens ook voor je reinigen. Als ramen verzuurd zijn door weersinvloeden of lekkage van gevels is polijsten een optie. Een oplossing die meestal goedkoper is dan het vervangen van je glas.

overzicht-klanten-gom-glas-en-gevelonderhoud

 

 

Onze klanten - Glas- en gevelonderhoud

De certificeringen en verklaringen van Gom

Als toonaangevende organisatie is Gom in het bezit van een meerdere certificaten; certificaten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is Gom onder andere gecertificeerd conform ISO9001:2015 en VCA**.

CERTIFICATEN EN VERKLARINGEN

 

Uitgelicht

Gom Specialistische Reiniging - Gevelrenovatie - Vooraanzicht gevel

Gevelrenovatie

Medewerker Gom bezig met glasbewassing gevel

Glasbewassing

Neem contact op met onze expert

Maxime Dubbeld

Maxime Dubbeld

Onze glas- en gevelonderhoud expert Maxime Dubbeld geeft je graag alle nodige informatie. Vul het formulier in en neem vrijblijvend contact met haar op.