Degenaar Gevelonderhoud

Het regelmatig vakkundig en verantwoord reinigen van je ramen en gevels zorgt voor een frisse en representatieve aanblik van je gebouw binnen en buiten. Daarnaast voorkom je zo ook veel toekomstige problemen die je veel geld besparen. Nu heeft ieder gebouw zijn eigen specifieke aanpak nodig, ook die van jou. En daar helpen we je graag bij.

Waar je ons voor kunt inzetten?

een medewerker van Degenaar, gezien van de rug, was de ramen

Glasbewassing

Elk gebouw vraagt om een eigen aanpak. Werken op grote hoogte, harde en kwetsbare ondergronden, werkzaamheden die binnen of buiten moeten worden uitgevoerd en met verschillende materialen. Ook jouw gebouw heeft een eigen aanpak nodig.

We hebben alle kennis en ervaring in huis om je te helpen bij het maken van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) die we uitvoeren op contactbasis. Ook incidentele opdrachten behoren tot de mogelijkheden. Voor elk type object en iedere situatie bieden wij jou de juiste oplossing. 

Wij maken hiervoor gebruik van:

 • traditionele glasbewassing
 • telewashsysteem: de steel
 • hoogwerkers
 • permanente gevelinstallaties
een medewerker van Degenaar staat op het dak met een telescoopsteel het dak te reinigen

Gevelonderhoud

Zit er graffiti op je gevel? Heeft het metselwerk een opfrisbeurt nodig? Gevels zijn gevoelig voor vervuiling in de atmosfeer en dit kan zorgen voor een onverzorgde uitstraling van jouw kantoor-gebouw.

Nu vraagt iedere gevel om een specifieke aanpak. Wij reinigen en conserveren metselwerk, betonnen gevels, aluminium of kunststof onderdelen, verwijderen graffiti en brengen een coating aan die je gevel beschermt tegen een volgende spuitbus.

Kortom, we zorgen ervoor dat je gevel er weer voor langere tijd stralend uit ziet. Dit doen we op zowel contractbasis als het uitvoeren van incidentele opdrachten. Wij helpen je met het maken van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP).

een dak in de steigers vanwege renovatiewerkzaamheden

Gevelrenovatie

Bouwkundige problemen of schade aan je bedrijfspand is vervelend; wij bieden je een totaalpakket voor specialistisch onderhoud van kantoorgebouwen aan.

Van advies, inspectie en uitvoering tot onderhoud. Denk hierbij aan:

 • schilderwerk
 • betonherstel
 • metselwerk
 • voegwerk
 • kitvoegen
 • vochtwering
 • injecteren t.b.v. kelderlekkages
 • injecteren t.b.v. optrekkend vocht
 • coatingsystemen
 • spouwverankering
 • parkeerdeksystemen

Degenaar Gevelonderhoud

Degenaar Gevelonderhoud is gespecialiseerd in het vakkundig, verantwoord en efficiënt uitvoeren van deze werkzaamheden. Al meer dan 40 jaar houden wij ons bezig met glasbewassing en gevelonderhoud van kantoorgebouwen, voornamelijk in de Randstad. Maar ook voor projecten daarbuiten verzorgen wij het onderhoud van diverse objecten. Wij werken met een gespecialiseerd team van vaste en ervaren mensen en uitstekende materialen. Zo bieden wij je altijd de beste oplossing en weet je zeker dat je opdracht naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Uiteraard staat veiligheid voorop en worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

enkele bedrijfsauto's van Degenaar voor het bedrijfspand

Meer weten?

Meer weten over Degenaar Gevelonderhoud, onze projecten en werkwijze? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op via het contactformulier. Dan bellen wij je terug.

Neem een kijkje op de website van Degenaar Gevelonderhoud

Het logo van Degenaar Gevelonderhoud in zwarte letters met een gele golf ertussen en 'onderdeel van Gom' eronder

Onze visie

Degenaar Gevelonderhoud heeft één simpele visie: we gaan voor 100% klanttevredenheid door bij elke opdracht maximale kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs zonder dat daarmee de veiligheid van de medewerkers in het geding komt. Kwaliteit, betrokkenheid en eerlijkheid. Daar draait het bij ons om. Verder hebben wij slechts één regel: afspraak = afspraak.