Dieptereiniging

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging monteert de toiletbril na dieptereiniging

Dieptereiniging sanitair

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen niet altijd mogelijk. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag. Deze aanslag kan bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen en de kwaliteit van jouw sanitair te behouden, is dieptereiniging geen overbodige luxe.

We reinigen toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen en (zwem)baden op professionele wijze. Onderdeel van de basisbeurt is het demonteren van toiletpotten, urinoirs en wastafels. Met behulp van een rioolreiniger worden de eerste meters  van de afvoer schoon gespoten. Hierna worden de elementen weer gemonteerd en eventueel ook afgekit. Zolang deze kitvoegen goed blijven, hoeven deze niet meer te worden gedemonteerd tijdens vervolgbeurten.

In samenspraak kunnen we ook onderdelen vervangen, die kapot of versleten zijn. Hiermee voorkomen we verstoppingen en het resulteert in schoon en fris sanitair.

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging reinigt de industriële afzuigkap met een elektrische borstel

Dieptereiniging grootkeuken

Gom Specialistische Reiniging is al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens. Deze jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëneplan (HACCP-richtlijn). In een schone keuken gaat kostbare apparatuur langer mee en bespaar je op energie- en onderhoudskosten. Dit vergroot de hygiëne in de keuken en je werkplezier.

Ook kunnen we de vetkanalen inwendig reinigen. Samen met de offerte ontvang je foto’s en een video-opname die optimaal laten zien hoe sterk kanalen vervuild zijn. Uiteraard ontvang je ook foto’s ná reiniging.

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging kijkt door de ovendeur heen terwijl hij het sop van de ruit veegt.

Wil je een dieptereiniging laten uitvoeren?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de dieptereiniging van het sanitair of grootkeuken? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Contactformulier

Productsheet

Wil je meer weten over dieptereiniging van Gom Specialistische Reiniging? 

Vul onderstaand formulier in en ontvang de productsheet.