Inventarisatie van gevaarlijke stoffen

Als werkgever is het belangrijk om een grondige inventarisatie te laten maken van de gevaarlijke CMR-stoffen waarmee jij en je werknemers in aanraking komen. Deze inventarisatie helpt je om te bepalen welke maatregelen je moet nemen om de risico’s van de blootstelling te beperken.

Een inventarisatie is de eerste stap richting een gezonde werkomgeving. Gom Specialistische Reiniging heeft de kennis en expertise om deze risico-inventarisatie voor je te maken en je te helpen bepalen wat de volgende stappen moeten zijn, zoals het reinigen, saneren en stofvrij houden van de werkplaats of andere ruimtes.

Een grondige inventarisatie van gevaarlijke stoffen: ontdek de risico’s

Als je werkt met gevaarlijke stoffen, dan is het voor de gezondheid van je medewerkers essentieel dat de ruimtes door specialisten gereinigd, gesaneerd en stofvrij gemaakt worden. Voordat je dat kan doen, moet je echter weten om welke stoffen het precies gaat. Daarom is een inventarisatie van de gevaarlijke CMR-stoffen zo belangrijk.

We kijken hierbij naar alle CMR-stoffen zoals houtstof, fijnstof en andere kankerverwekkende stoffen. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij een specifiek werkplan op dat past bij jouw bedrijf én de stof die zich in jouw bedrijf bevindt. Zo zijn er voor de reiniging en sanering van chroom-6 verschillende risicocategorieën die allemaal een andere aanpak vereisen.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Wil je meer weten over hoe wij een inventarisatie van gevaarlijke stoffen aanpakken? Of heb je specifieke vragen over de omgang met CMR-stoffen en wil je graag deskundig advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie

Vul het contactformulier in en dan hoor je snel van ons. Of neem direct contact op met onze salesmanager Maxime Dubbeld. Zij is bereikbaar via 06 20 149 75 96 en mdubbeld@gom.nl en geeft je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van de inventarisatie van gevaarlijke CMR-stoffen.