Houtstof verwijderen voor een gezonde werkplek

Houtstof is schadelijk voor de gezondheid. Het is daarom belangrijk dat houtstof door gespecialiseerde vakmensen verwijderd wordt. Gom Specialistische Reiniging heeft in de loop der jaren de nodige ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van het verwijderen van houtstof. Schakel ons in om je kantoor, (bedrijfs)gebouw of werkplaats schoon te maken.

Wat is houtstof?

Houtstof is een van de CMR-stoffen (carcinogeen, mutageen en reprotoxisch) en bestaat uit hele kleine deeltjes hout. Deze kleine deeltjes kunnen huid, luchtwegen, oren en ogen binnendringen. Houtstof ontstaat vaak bij machinale bewerkingen, zoals het boren of schuren van hout. Langdurige blootstelling aan houtstof is schadelijk voor de gezondheid.

Houtstof verwijderen: schakel een specialist in

Indien er sprake is van houtstof en je dit wilt verwijderen, is het belangrijk om dit door specialisten te laten doen. Dit vraagt namelijk om een gespecialiseerde aanpak. Gom Specialistische Reiniging is jouw professionele partner op het gebied van het verwijderen van schadelijke CMR-stoffen zoals houtstof.

Wil je meer informatie over onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag – geheel vrijblijvend – meer over onze aanpak op maat van jouw situatie.

Ontdek of je houtstof moet verwijderen met onze checklist

Wil je bepalen of er binnen jouw bedrijf sprake is van schadelijk houtstof dat verwijderd moet worden? Hier kom je met behulp van onze gratis checklist achter. Download hem hieronder.

Neem contact op en schakel onze experts in

Wil je graag schadelijke houtstof laten verwijderen en wil je zeker weten dat dit op een professionele wijze uitgevoerd wordt? Wij komen graag bij je langs om hierbij te helpen. Als experts op dit gebied delen we onze kennis graag met je. Voor iedere specifieke situatie zorgen wij voor een oplossing op maat.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel of mail direct naar onze salesmanager Maxime Dubbeld. Zij helpt je graag verder. Bel naar 06 20 149 75 96 of stuur een e-mail naar mdubbeld@gom.nl.