Houtstof is schadelijk voor uw gezondheid

Houtstof bestaat uit hele kleine deeltjes hout en kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Deze kleine deeltjes kunnen huid, luchtwegen, oren en ogen binnendringen. Houtstof ontstaat vaak bij machinale bewerkingen, zoals het boren of schuren van hout. Wil je graag houtstof laten verwijderen door gespecialiseerde vakmensen? Gom Specialistische Reiniging in Schiedam heeft in de loop der jaren de nodige ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van houtstof en het verwijderen ervan. Wij staan klaar voor kantoren, (bedrijfs)gebouwen en werkplaatsen.

Laat houtstof dat schadelijk is voor je gezondheid verwijderen door onze experts

Langdurige blootstelling aan houtstof is schadelijk voor de gezondheid. Blootstelling aan schadelijke CMR-stoffen kan veel schade veroorzaken in het lichaam. Hierbij denk je aan aandoeningen aan de luchtwegen of huid. Wil je inschatten of er sprake is van schadelijk houtstof binnen jouw bedrijf? Hier kom je met behulp van onze checklist achter. Indien er sprake is van houtstof en je dit wilt verwijderen, is het belangrijk om dit door specialisten te laten doen. Dit vraagt namelijk om een gespecialiseerde aanpak. Houtstof staat op de CMR-stoffenlijst die schadelijk zijn. Gom Specialistische Reiniging is jouw professionele partner op het gebied van het verwijderen van schadelijke en kankerverwekkende stoffen.

Neem contact op en schakel onze experts in

Wil je graag schadelijke houtstof laten verwijderen en wil je zeker weten dat dit op een professionele wijze uitgevoerd wordt? Wij komen graag bij je langs om hierbij te helpen. Als experts op dit gebied delen we onze kennis graag met u. Voor iedere specifieke situatie zorgen wij voor een oplossing op maat. Neem contact op met Maxime Dubbeld. Zij helpt je graag verder. Bel naar 06 20 149 75 96 of stuur een e-mail naar mdubbeld@gom.nl.