Scoort jouw bedrijf al een nul?

‘Zero waste management’ is de toekomst voor het bedrijfsleven. Maar hoe werk je effectief toe naar de reductie van restafval, de afvalstroom waarvoor recycling geen oplossing biedt? Gom geeft het antwoord: met de Afvalscan. Het is een innovatieve tool die precies in kaart brengt wat jouw organisatie nu aan afval produceert en hoe het wordt verwerkt.

Aan de hand van die inventarisatie en een benchmark met gelijksoortige bedrijven krijg je een praktisch advies. De afvalscan is ontwikkeld in nauwe samenwerking met afvalverwerker Milieu Service Nederland.De scan is voor een aantrekkelijk tarief beschikbaar voor elk bedrijf en iedere organisatie. Je hoeft geen opdrachtgever te zijn van Gom of van Milieu Service Nederland. Ook ben je niet verplicht van afvalverwerker te switchen. Dat maakt het tot een heel vrijblijvende scan die ook voor jouw bedrijf interessant is. Als je tenminste óók naar de nul streeft.

Wil je weten hoe we te werk gaan bij een Gom Afvalscan? Bekijk dan alvast de animatie hieronder.

Wilt u ook een voorbeeld van de Gom Afvalscan ontvangen?

Natuurlijk begrijpen we dat je wellicht eerst wilt zien hoe een dergelijk rapport van de Gom Afvalscan eruit ziet. Dat kan, we hebben een geanonimiseerd rapport beschikbaar voor je. Je ontvangt na de afvalscan bij je op locatie een vergelijkbaar rapport, volledig gebaseerd op jouw situatie. 

Neem contact op met Fred van Dijk voor het ontvangen van een voorbeeld Afvalscan: