Belevingskwaliteit

Gom visual kwaliteitsbeleving

 

Met visuele metingen check je de uitvoering of opleverstaat van schoonmaakhandelingen. Toch wil dat lang niet altijd zeggen dat gebouwgebruikers het gebouw ook als schoon beleven. Gom helpt om hier inzicht in te krijgen én adviseert hoe je dit – in samenwerking met de opdrachtgever – continu kunt verbeteren. 

Belevingskwaliteit: één van de drie kwaliteitsonderdelen

De belevingskwaliteit is een waardevolle aanvulling in veel gebouwen, aanvullend op visuele metingen en hygiënemetingen. Gom heeft daarom Schoonbeleving in het leven geroepen. Iedereen heeft namelijk een andere beleving van schoon. Negatieve en nare invloeden, zoals vieze geuren in een ruimte, zorgen ervoor dat een ruimte als niet schoon kan worden ervaren. Dit terwijl de ruimte wel schoon is. In onderstaande animatie ontdek je wat Schoonbeleving inhoudt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. 

Meer weten over belevingskwaliteit?

Engelien Koopmans, klantmanager Gom Onderwijs, staat voor het pand van Hanzehogeschool

Zo koppelt Gom een wetenschappelijke meetmethodiek aan maatregelen om de beleving verbeteren. Een mooi voorbeeld bij Hanzehogeschool Groningen.

Gom Kwaliteit - Schoonbeleving

Hier vind je het artikel uit ‘Trends in Schoonmaak’ uit Facto, met als onderwerp: 'Schoonbeleving is meer dan alleen goede schoonmaak'.

Gom - medewerker - kwaliteit

Kwaliteit

Gom brengt alle onderdelen van kwaliteit voor je samen: kwaliteit vanuit de visuele invalshoek (is het visueel schoon(gemaakt) is in de sector al breed geadopteerd, wij voegen daar twee elementen aan toe

Gom Kwaliteit - Hygienische kwaliteit en hygienische metingen

Hygiënemetingen

De hygiënische kwaliteit (die de hiaten in visuele metingen dicht). Meer weten over hygiënmetingen?

Wetenschappelijk onderbouwde gedragsaanpak voor positieve gebouwbeleving

Schoonmaak in overheidssector

Verminder het zwerfafval in je organisatie of op je locatie met de wetenschappelijk onderbouwde gedragsaanpak van Gom. Hiermee beïnvloeden we het gedrag van de eingebruiker op een positieve manier. Zorg voor een positieve gebouwbeleving en meer werkgeluk van schoonmakers.

Weten wat onze experts voor jou kunnen betekenen?  Neem contact met ons op