Gom Uitblinker Verkiezing

Sinds 2017 heeft Gom de Gom Uitblinker Verkiezing in het leven geroepen. Deze verkiezing bestaat naast de jaarlijks terugkerende verkiezingen Medewerker en Team van het Jaar, waar opdrachtgevers de medewerkers nomineren. Bij de Gom Uitblinker Verkiezing gaat het juist om de collega’s die een medewerker, team of afdeling nomineren. Ieder kwartaal wordt een Uitblinker gekozen die een echte Ambassadeur voor Gom is.

Wie is jouw Gom Uitblinker van dit kwartaal?

Ken je iemand bij Gom die het volgens jou verdient om Gom Uitblinker te worden? Of misschien een team, een afdeling? Dan staat het je vrij om hem of haar te nomineren.
 
Ieder kwartaal wordt er een Gom Uitblinker gekozen en wordt deze persoon (of team) in het zonnetje gezet. Bovendien ontvangt deze Gom Uitblinker een mooie prijs en een ereplaats op de Gom Wall of Fame!
 
Houd even deze paar spelregels in de gaten en dan komt het helemaal goed.

  • De medewerker (het team) die je nomineert, is in dienst van Facilicom Group of Gom en is werkzaam voor Gom.
  • Je nomineert iemand vanwege zijn of haar prestaties tijdens het werk (dus geen sportprestaties, inzet voor goede doelen of wat dan ook).
  • Iedereen kan in aanmerking komen voor de titel Gom Uitblinker, wat je functie ook is.

Hoe kun je nomineren?

Je kunt op 2 manieren nomineren: of geef jouw nominatie door aan jouw leidinggevende. Dat kan mondeling, per e-mail of per sms/app, het maakt niet uit, als je maar laat weten wie en om welke reden jij vindt dat deze persoon een echte Gom Uitblinker is. Of gebruik het nominatieformulier. Ieder kwartaal kun je weer opnieuw collega’s nomineren.

En hoe gaat de jurering?

Van alle genomineerden wordt een selectie van 7 medewerkers (of teams) gemaakt. Dat doen de districts- en business unit directeuren. Zij bepalen in onderling overleg wie van deze selectie de titel Gom Uitblinker dat kwartaal het meest verdient. In totaal ontvangen dus 4 personen (teams) per jaar de titel. 
 
Er wordt gekeken naar criteria als:

  • Voorbeeld voor anderen
  • Vakmanschap
  • Hostmanship
  • Originaliteit
  • MVO-prestaties

De beloning

Wie wordt verkozen tot Gom Uitblinker van het kwartaal, mag zich voortaan ‘ambassadeur van Gom’ noemen. Een hele eer, want daarmee word je opgenomen in de Gom Wall of Fame, die online en offline (in het hoofdkantoor) een prominente plek krijgt. En dat is nog niet alles: de winnaar van het kwartaal kan een uitje tegemoet zien met een maximale waarde van € 500,-.