Gom Awards

Na een onderbreking van 3 jaar organiseert Gom weer de Gom Awards; een verkiezing waarbij de beste medewerker en het beste team in het zonnetje worden gezet. Medewerkers en teams van Gom en Kleentec worden door hun opdrachtgever genomineerd in deze landelijke verkiezing. Winnaars uit elke business unit strijden uiteindelijk voor de felbegeerde titels 'Medewerker van het jaar' en 'Team van het jaar'.

Afbeelding van vijf verschillende medewerkers die een andere dienst vertegenwoordigen van Gom

Maar wie is dan díe beste schoonmaakmedewerker en hét beste team?

Als eerste schoonmaakbedrijf in Nederland heeft Gom zich volledig gericht op het sectorspecialisme met de business units Hospitality, Kleentec, Offices, Onderwijs, Specialistische Reiniging en Zorg. Elke business unit is specialist in zijn eigen vak. Dat geldt ook voor de medewerkers op de werkvloer. Iedere medewerker kan zich zo specialiseren in zijn eigen vakgebied in jouw sector, waardoor de medewerkers meer en meer onderdeel worden van jouw organisatie. Met als resultaat wat wij voor als opdrachtgever willen bereiken: dé organisatie waar je prettig werkt, je optimistisch, energiek en welkom voelt.

De medewerker en het team van het jaar is die schoonmaker of dat team die de klant dit gevoel geeft. Dit kan iedereen zijn die voor een opdrachtgever/organisatie werkt. Dus niet alleen diegenen die dagelijks of wekelijks op de locatie werken. Ook onze specialisten mogen genomineerd worden (denk bijvoorbeeld aan glazenwassers, vloerenspecialisten of food-specialisten). Kortom, genomineerden zijn klantvriendelijke en collegiale medewerkers en teams, die de opdrachtgever en collega’s, gasten, klanten of pandbezoekers welkom laten voelen!

Wat vragen wij van de klant?

Wij vragen de klant de schoonmaakmedewerker (m/v) en/of het team te nomineren die een echte vakspecialist is, waardoor zijn/haar organisatie een plek is waar je prettig werkt, je je optimistisch, energiek en welkom voelt.

 

Ben je klant bij Gom of Kleentec?

Heb je een schoonmaker of team in gedachten die net dat stapje meer zet en zich een echte vakspecialist toont? Geef hen dan de kans om zich te bewijzen. Nomineer ze op de nominatie pagina’s:

•    Schoonmaakmedewerker nomineren

•    Team nomineren

Nomineer de medewerker v/h jaar Nomineer het team v/h jaar

U kunt uw nominatie tot en met vrijdag 10 februari 2023 insturen.

 

What's in it for me?

Het nomineren biedt leuke exposuremogelijkheden voor uw bedrijf. Onze verkiezing wordt op de voet gevolgd en krijgt de nodige media aandacht op social media en onze website. Als uw genomineerde wint, wordt uw bedrijf op deze media genoemd en getoond met logo. Tevens wordt er een persbericht verstuurd naar de diverse media, waarin u als bedrijf wordt genoemd.

De winnaars van 2019

Bij de laatste editie in 2019 zijn de volgende winnaars uit de bus gekomen:

Medewerker van het jaar: Michel Exel

Medewerker van het Jaar

Michel Exel van Kleentec

Voorman bij Europastry in Oldenzaal

Team van het jaar: NH Amsterdam Schiphol

Team van het Jaar

NH Amsterdam Schiphol Airport hotel

Het team van 45 medewerkers van Gom Hospitality is verantwoordelijk voor de schoonmaak van 419 hotelkamers.