Gom Awards

Elk jaar organiseert Gom de Gom Awards; een verkiezing waarbij de beste medewerker en het beste team in het zonnetje worden gezet. Medewerkers en teams van Gom en Kleentec worden door hun opdrachtgever genomineerd in deze landelijke verkiezing. Winnaars uit elke business unit strijden uiteindelijk voor de felbegeerde titels 'Medewerker van het jaar' en 'Team van het jaar'.

Maar wie is dan díe beste schoonmaakmedewerker en hét beste team?

Sinds enkele jaren heeft Gom zich volledig gericht op sectorspecialisme met de business units Hospitality, Kleentec, Offices, Onderwijs, Specialistische Reiniging en Zorg. Elke business unit is specialist in zijn eigen vak. Dat geldt ook voor de medewerkers op de werkvloer. Iedere medewerker kan zich zo specialiseren in zijn eigen vakgebied in jouw sector, waardoor de medewerkers meer en meer onderdeel worden van jouw organisatie. Met als resultaat wat wij voor als opdrachtgever willen bereiken: dé organisatie waar je prettig werkt, je optimistisch, energiek en welkom voelt.

De medewerker en het team van het jaar is die schoonmaker of dat team die de klant dit gevoel geeft. Dit kan iedereen zijn die voor een opdrachtgever/organisatie werkt. Dus niet alleen diegenen die dagelijks of wekelijks op de locatie werken. Ook onze specialisten mogen genomineerd worden (denk bijvoorbeeld aan glazenwassers, vloerenspecialisten of food-specialisten). Kortom, genomineerden zijn klantvriendelijke en collegiale medewerkers en teams, die de opdrachtgever en collega’s, gasten, klanten of pandbezoekers welkom laten voelen!

De winnaars van 2019
 

Medewerker van het jaar: Michel Exel

Medewerker van het jaar

Voorman van Europastry in Oldenzaal, Michel Exel van Kleentec

Team van het jaar: NH Amsterdam Schiphol

Team van het jaar

NH Amsterdam Schiphol Airport hotel. Het team 45 medewerkers van Gom Hospitality is verantwoordelijk voor de schoonmaak van 419 hotelkamers.