Schoonmaak voor woningcorporaties

Een verlengstuk voor jouw corporatie

Met Gom haal je méér dan een schoonmaakbedrijf in huis. We maken niet alleen appartementencomplexen en vve's (vereniging van eigenaren) schoon, maar hebben ook een signaleringsfunctie. We houden onze oren en ogen open op de wooncomplexen en zijn een vast gezicht voor de bewoners. Dat zorgt naast een schone omgeving, ook voor een veilig gevoel! 

Digitalisering in de schoonmaak

Gom is sectorspecialist. Dit betekent dat onze collega's alleen in deze specifieke sector werkzaam zijn en daarin veel ervaring hebben. Uiteraard kan digitalisering in dit segment niet ontbreken en maken we op locatie gebruik van apps om o.a. werkprogramma's inzichtelijk te maken en meldingen of bijzonderheden te borgen. En met ons sterke regionale karakter hebben we korte lijnen met beheerders.

Een vertrouwd gezicht voor de bewoners

Veiligheid vinden bewoners van een complex enorm belangrijk. Wist je dat een schone omgeving het gevoel van veiligheid versterkt? En wat bewoners ook erg waarderen: een vertrouwd gezicht. In appartementengebouwen zetten we daarom zoveel mogelijk dezelfde medewerkers in. Deze bekende gezichten geven bewoners een veilig gevoel en bieden optimale sociale controle.

Gom - Openbare ruimten - Hospitality

Ervaren in hospitality

De ervaring leert dat onze aanpak werkt. Zo zijn we jaren geleden aan de slag gegaan bij woningbouwcorporatie Alwel. Hier werd al snel duidelijk dat de hospitality op de locatie net zo belangrijk is als de uitstraling van het wooncomplex. 

Gom - Openbare ruimten - huismeester

Huismeesters: altijd iemand bij de hand

Een vaste medewerker in je gebouw, die verantwoordelijk is voor de ontvangst bij de entree, het verhelpen van kleine storingen en het verlenen van diensten aan gebouwgebruikers. Dat zijn onze moderne huismeesters. Met zo’n allround vakman hebben bewoners altijd een contactpersoon in het geval van een storing of reparatie. 

Gom Openbare Ruimten - Team Gom

De sleutels: een tevreden opdrachtgever

Bewoners van een woningcorporatie stellen naast goede schoonmaak, ook vaste gezichten op prijs. Zo ook bij woningcorporatie De Sleutels, waar onze ervaren schoonmaakmedewerkers zorgen voor een schoon complex én oren en ogen open houden. 

Video Woningcorporatie Woonstad Rotterdam

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan onderstaande video, waarin woningbouwcorporatie Woonstad Rotterdam inzicht geeft in hoe onze collega's daar het verschil maken door bewoners centraal te stellen.

 

Neem contact op met onze expert

Maxime Dubbeld

Maxime Dubbeld

Onze expert Maxime Dubbeld geeft je graag alle nodige informatie. Vul het formulier in en neem vrijblijvend contact met haar op.