Huismeesters

De tevredenheid over een gebouw telt steeds zwaarder bij de gebruikers ervan. Orde en netheid, net als veiligheid, zijn daarin belangrijke factoren. Helemaal mooi zijn korte responstijden op storingen of bij kleine reparaties. Er is één functie die al die aspecten in zich verenigt: die van Huismeester. Gom Openbare Ruimten stationeert die Huismeesters in uiteenlopende gebouwen: woningcomplexen, kantoren, openbare gebouwen en zorg- en onderwijsinstellingen. Huismeesters van Gom, je sleutel tot beheer zonder zorgen.

Van operationele taken tot tactische verantwoordelijkheden

De Huismeesters van Gom Openbare Ruimten hebben één voor één een ruime ervaring. Scholing en training houdt hun kwaliteiten up-to-date. We stemmen de functieomschrijving geheel op maat af op je locatie . Die functieomschrijving kan veel verder gaan dan alleen maar de operationele kant. Huismeesters kunnen ook een belangrijke rol spelen in kwaliteitsbeoordeling en -borging, monitoring en managementrapportages.

Veiligheid verhogen bij Woonstad Rotterdam

De nieuwe generatie Huismeesters is er één die van veel markten thuis moet zijn, erkent Marc Lansink van Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Huismeesters voor woningcorporaties en vastgoedbeheer

Huurders worden kritischer. Met een Huismeester beantwoord je als woningcorporatie of vastgoedbeheerder aan een veelheid van wensen en behoeften. Een Huismeester die parttime of fulltime op je locatie aanwezig is, heeft continu zicht op de kwaliteit van het gebouw: of het nog steeds representatief oogt, of alles functioneert zoals het hoort, of bewoners en gebruikers geen onveilige situaties tegenkomen. Bij kleine reparaties is een Huismeester handig genoeg om zonder tussenkomst van (dure en drukke) installateurs of onderaannemers snel zelf de werkzaamheden uit te voeren. 

Zeker in woningcomplexen stellen bewoners een ‘vertrouwd’ gezicht op prijs. De aanwezigheid van een Huismeester is over het algemeen een forse boost voor de sociale controle. Bovendien verkleint de Huismeester de afstand tot je corporatie. Niet langer meer is een woningcorporatie een instantie ver weg die slechts via een keuzemenu te bereiken is. Het is de Huismeester die zij kennen. En die hén kent.

Lees in het artikel waarom voor vb&t Vastgoedmanagement B.V. Huismeesters de oplossing zijn voor haar complexen: 'We hebben heel goede ervaringen opgedaan. Ook huurders vinden de aanwezigheid van een Huismeester prettig.'

Lees meer

Huismeesters voor kantoren

De eisen die we stellen aan kantoren veranderen. Met de groei van het thuiswerken - al vóór corona ingezet - is het kantoor niet langer meer de enige werkplek. Het wordt een ‘place to meet’. En met die verandering stellen medewerkers ook andere eisen: een kantoorruimte in onberispelijke staat, geen kleine reparaties die lang op zich laten wachten, een wakend oog over de kwaliteit van leveranciers. Stuk voor stuk aspecten die de beleving positief beïnvloeden.

Met Huismeesters van Gom Openbare Ruimten gaat de gebruikerstevredenheid gegarandeerd omhoog. Die Huismeester is flexibel genoeg om meteen in te springen als er iets is. Die Huismeester is ook allround genoeg om zelf met een oplossing te komen. En dat vertrouwde gezicht bij de entree geeft ook een gevoel van veiligheid.

Huismeesters voor zorg- en onderwijsinstellingen

Ziekenhuis, verpleeghuis of onderwijsinstelling: het is efficiënt als je iemand hebt die een aanspreekpunt is voor de gebruikers van het gebouw. Een multifunctioneel inzetbare medewerker die zicht houdt op de staat van onderhoud, zelf even die eenvoudige reparatie uitvoert en er is voor alledaagse vragen. Zoals een Huismeester van Gom Openbare Ruimten.

Waar je eigen medewerkers geen gelegenheid of expertise voor hebben, doet jouw Huismeester: het onderhoud en het beheer van het pand voor zijn of haar rekening nemen. Ook hygiëne valt onder het takenpakket. Dat levert patiënten, cliënten en bezoekers op die een betere indruk krijgen van uw representativiteit. Dat levert ook scholieren, studenten en docenten op die geen omkijken hebben naar hun zorgeloze leer- en studeeromgeving.

Ook een vertrouwd gezicht in je pand?