Huismeesters: voor een veilige, ordelijke en nette omgeving

Voor de gebruikers van een gebouw hebben veel factoren invloed op hun tevredenheid. Een aantal van de belangrijkste factoren zijn: orde, netheid en veiligheid. Als daar ook nog een korte responstijd op storingen of bij kleine reparaties bijkomt, dan is dat helemaal mooi meegenomen. Er is één functie die ervoor zorgt dat al die aspecten in orde zijn: die van Huismeester.

Ben jij op zoek naar een Huismeester voor je woningcorporatie, appartementencomplex, kantoor, zorg- of onderwijsinstelling of openbare gebouw? Gom Openbare Ruimten vindt de perfecte Huismeester voor je. Onze Huismeesters zijn de sleutel tot vastgoedbeheer zonder zorgen.

Van operationele taken tot tactische verantwoordelijkheden

De Huismeesters van Gom Openbare Ruimten hebben niet alleen veel ervaring, dankzij regelmatige scholing en training houden ze hun kennis en vaardigheden ook voortdurend up-to-date. 

Wat je Huismeester precies doet, dat bepaal jij. Een Huismeester kan zich focussen op de operationele kant, maar kan ook een meer tactische rol spelen en bijdragen aan kwaliteitsbeoordeling en -borging, monitoring en bij het opstellen van managementrapportages.

Zo verhoogt een Huismeester de veiligheid bij Woonstad Rotterdam

De nieuwe generatie Huismeesters is er één die van veel markten thuis moet zijn, erkent Marc Lansink van Woonstad Rotterdam. Hun huismeester bewaakt, controleert en maakt schoon. Ontdek meer over deze samenwerking!

Lees meer

Huismeesters voor woningcorporaties en vastgoedbeheer

Huurders worden kritischer. Met een Huismeester beantwoord je als woningcorporatie of vastgoedbeheerder aan een veelheid van wensen en behoeften. Een huismeester die parttime of fulltime op je locatie aanwezig is, heeft continu zicht op de kwaliteit van het gebouw: of het nog steeds representatief oogt; of alles functioneert zoals het hoort; of bewoners en gebruikers geen onveilige situaties tegenkomen. Bij kleine reparaties is een Huismeester handig genoeg om zonder tussenkomst van (dure en drukke) installateurs of onderaannemers snel zelf de werkzaamheden uit te voeren. 

Zeker in woningcomplexen stellen bewoners een ‘vertrouwd’ gezicht op prijs. De aanwezigheid van een Huismeester is over het algemeen een forse boost voor de sociale controle. Bovendien verkleint de Huismeester de afstand tot je woningcorporatie. Niet langer meer is een corporatie een instantie die ver weg is en die slechts via een keuzemenu te bereiken is. Het is de Huismeester die zij kennen. En die hén kent.

Huismeesters geven impuls aan de woonbeleving

Ook vb&t Vastgoedmanagement B.V. kiest voor Huismeesters voor haar complexen. 'We hebben heel goede ervaringen opgedaan. Ook huurders vinden de aanwezigheid van een Huismeester prettig', aldus Thom van Rooij, Junior Technisch Manager bij vb&t Vastgoedmanagement B.V. Ontdek hoe onze Huismeesters een impuls aan de beleving gaven.

Lees meer

Huismeesters voor kantoren

De eisen die we stellen aan kantoren veranderen. Met de groei van het thuiswerken – een groei die al vóór corona werd ingezet – is het kantoor niet meer alleen een werkplek. Het wordt een ‘place to meet’. 

Met die verandering stellen medewerkers ook andere eisen:

  • een kantoorruimte moet in onberispelijke staat verkeren
  • kleine reparaties mogen niet lang op zich laten wachten
  • ze verwachten een wakend oog dat de kwaliteit van leveranciers waarborgt.

Wil je er zeker van zijn dat je medewerkers tevreden zijn over de kantooromgeving? Dan is een Huismeester van Gom Openbare Ruimten de oplossing. Die Huismeester is flexibel genoeg om meteen in te springen als er iets is en allround genoeg om zelf met een oplossing te komen. Dat vertrouwde gezicht bij de entree geeft bovendien een extra gevoel van veiligheid.

Huismeesters voor zorg- en onderwijsinstellingen

Of je nu een ziekenhuis, verpleeghuis of onderwijsinstelling runt: het is efficiënt als je iemand hebt die een aanspreekpunt is voor de gebruikers van het gebouw. Een multifunctioneel inzetbare medewerker die zich bezighoudt met onderhoud, die zelf even een eenvoudige reparatie uitvoert en die er is voor alledaagse vragen. Een Huismeester van Gom doet dit allemaal.

Je Huismeester doet waar je eigen medewerkers geen gelegenheid of expertise voor hebben. Denk aan het onderhoud en het beheer van het pand, maar ook hygiëne valt onder het takenpakket. Zo creëer je voor patiënten, cliënten en bezoekers representatieve ruimtes en creëer je voor scholieren, studenten en docenten een zorgeloze leer- en studeeromgeving.

Ook een vertrouwd gezicht in je pand?

Denk je dat een Huismeester de oplossing is voor jouw woningcorporatie, appartementencomplex, kantoor, zorg- of onderwijsinstelling of openbare gebouw? Neem dan – geheel vrijblijvend – contact op met onze salesmanager Maxime Dubbeld voor meer informatie.