Magnifique

Magnifique. Een geweldige ervaring.

Wil je maximaal inzetten op beleving? Magnifique biedt jouw gasten en medewerkers een vijfsterrenervaring – a great place to be. We vullen reguliere schoonmaak in de vroege ochtend of avond aan met Magnifique-servicekrachten op de dag. Die bieden een representatieve uitstraling en andere extra’s.Talenkennis, een uitstekend gevoel voor gastvrijheid, servicegerichtheid en natuurlijk de drive om wat schoon is, schoon te houden. Zo voelen je gasten en medewerkers zich welkom, gezien en goed geholpen. En dat draagt bij aan de prestaties en het imago van jouw organisatie.

Hoe doet Magnifique dat?

een getekend icoon van een persoon

Magnifique mensen

De Magnifique-servicekrachten die wij inzetten zijn extra getraind in hospitality, dragen passende kleding en we rusten hen uit met speciaal vormgegeven materialen.

Zij zorgen voor een excellente beleving voor je gasten en medewerkers.

een getekend icoon van handdoekjes, een telefoon en een luchtverfrisser

Magnifique materialen

Onze medewerkers zijn uitgerust met een smartphone voor optimale bereikbaarheid. Ook bijzondere materialen en middelen dragen bij aan een exclusieve uitstraling. Subtiele geurproducten, een sanitairlijn die past bij je interieur of iPads bij het sanitair om de tevredenheid te meten. Zo creëren we een ‘wow’-effect bij jouw gasten en medewerkers. De materiaalwagens zijn strak gestyled en zijn naar wens te bedrukken.

een getekend icoon van een hand die een dienblad ophoudt met daarop een brief en een koffiepot

Magnifique diensten

Aanvullende dienstverlening om je gasten en medewerkers continu een optimale beleving te bieden. Denk aan conciërge services als postverwerking, gastontvangst, voorraadbeheer, stomerijdiensten en valet parking.

Zomaar wat voorbeelden van optionele aanvullingen.

een medewerker van Magnifique, gekleed in een polo, loopt achter een werkwagen
een medewerker van Magnifique, gekleed in overhemd en giletje, wijst je de weg

Magnifique. Een geweldige ervaring.

Wat maakt onze mensen Magnifique?

Magnifique zet medewerkers in die gastgerichtheid, vakmanschap, trots en verantwoordelijkheid in zich hebben. En die er alles aan doen om je gasten en medewerkers een vijfsterrenbeleving te geven.

  • Meetbaar sturen op maximale gast- en medewerkertevredenheid
  • Proactief meedenken over verbetermogelijkheden in presentatie en processen
  • Zorgvuldige selectie en begeleiding van Magnifique-medewerkers
  • Specifieke hostmanship- en hospitalitytrainingen
  • Passende begeleiding en training aan de huidige dagmedewerkers

Waarom Magnifique?

Gasten en medewerkers zijn steeds gevoeliger voor een topontvangst. Daarom willen organisaties dat deze mensen zich welkom en thuis voelen. Een vriendelijke ontvangst in een schone en nette omgeving draagt daaraan bij. En in een stralende organisatie komen medewerkers tot betere resultaten. Met Magnifique wordt niets aan toeval overgelaten.

  • Naadloze samenwerking met de reguliere schoonmakers van Gom
  • Je krijgt één gedreven aanspreekpunt
  • Jouw succes is ook het succes van de Magnifique-medewerker
  • We maken hét verschil met Magnifique waar dit meerwaarde heeft
Van links naar rechts: Myrna Muller (office manager Euronext), Firos Joeman (facilitation officer Euronext), Michel Timmermans (klantmanager Gom) en Nicolien Bil (consultant Klanttevredenheid Facilicom Solutions).

Magnifique bij Euronext

Magnifique onderscheidt zich door de inzet van medewerkers, die als geen ander in staat zijn om samen met gasten en gebruikers een vijfsterren-schoonmaakbeleving te creëren. Ook beursbedrijf Euronext is ervan onder de indruk.

Lees meer

Magnifique, exclusive by Gom

Magnifique is een concept van Gom, opgericht in 1966 en onderdeel van Facilicom Group. We zijn jong, ondernemend en ook internationaal actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onze 50 jaar+ ervaring zetten we graag voor je in. En niet te vergeten, de capaciteit van duizenden opgeleide loyale medewerkers, de landelijke dekking die wij bieden en soliditeit van het familiebedrijf dat Gom is.

Ook een vijfsterrenbeleving ervaren?

portretfoto van Laura Stein, salesmanager Gom

Laura Stein

salesmanager

Magnifique werkt onder andere voor:

3 logo's in zwart wit: NYSE Euronext - Nikon - Stage Entertainment