Een schoonmaakbedrijf uitsluitend voor kantoren. Ook voor jouw kantoor.

Leuk dat je interesse hebt in onze schoonmaakdienstverlening. Schoonmaakbedrijven heb je in alle soorten en maten. Maar van schoonmaakbedrijven met een specialisatie in kantoren is er maar één. Schoonmaken in kantoren is wat we elke dag doen bij Gom Offices. Landelijk, dus ook in jouw regio. Als sectorspecialist spelen we flexibel in op de wensen van uiteenlopende kantoorgebruikers. En als onderdeel van Gom hebben we ook de schaalgrootte om efficiënt, innovatief en vooral professioneel aan de slag te gaan.

Met welke vragen loop je rond?

We begrijpen heel goed dat je niet 1-2-3 overstapt van het ene schoonmaakbedrijf naar het andere en denkt 'het loopt wel los'. Misschien heb je vragen die je eerst graag goed beantwoord wilt zien. Vragen als wat komt er kijken bij een contractwisseling, hoe zit het met onze vaste schoonmakers, hoe moet ik de schoonmaak inrichten nu er minder mensen op kantoor zijn?

Prima onderwerpen om in een gesprek met een van onze rayonleiders een eerlijk antwoord op te krijgen. Vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Maar zo’n gesprek kan wel heel verhelderend zijn. Want hoe vaak zit je aan tafel met een sectorspecialist in de kantorenschoonmaak uit je eigen regio?

Investeren in werkgeluk

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat tevreden, gelukkige medewerkers tot betere prestaties komen in hun werk. Krijg je de waardering en ondersteuning die je nodig hebt, is er ruimte voor ontwikkeling en is er een fijne relatie met collega’s? Dan zit je vaak lekkerder in je vel en doe je met plezier je werk. Gom Offices investeert daarom in het werkgeluk van medewerkers. En daar worden ook onze klanten en hun medewerkers weer gelukkig van. Dat is toch donders mooi!?

Bel, app of e-mail ons en laat je verrassen door de aanpak van Gom Offices. 

Een deel van de landkaart van Nederland, waarop de regio Twente is uitgelicht.

Marthijn Hoekstra

Rayonleider regio Twente

MHoekstra@gom.nl

06-57356405

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

Plezier in je werk hebben en goed resultaat behalen. Ik geniet als mijn team plezier heeft in het werk en ik daar een rol  in kan spelen. Ik ben blij als m'n klanten blij zijn en wij zaken voor hun kunnen oplossen en regelen. 

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

Dat niet één dag hetzelfde is, dat maakt het  schoonmaakvak zo leuk en ook spannend. Maar ook het opbouwen van een leuke band met de klant maakt mijn vak zo mooi. Mijn motto is: niet mokken, maar soppen. :)

Een deel van de landkaart van Nederland, waarbij de regio Midden-Noord Overijssel is uitgelicht.

Jacqueline Sandee

Rayonleider regio Midden-Noord Overijssel

JSandee@gom.nl

06-83010767

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

In verbinding staan met mijn team en wanneer ik vanuit de focus op verandering het beste resultaat weet te behalen. Zowel zakelijk als voor mijn medewerkers, die dagelijks hun taak zo gemotiveerd mogelijk vervullen.

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

Dat wij het verschil maken voor een ander. We weten ons in de uitvoer van onze werkzaamheden dagelijks te overtreffen. Hierbij staat de mens centraal. Zo komen we samen tot een mooi resultaat en tevreden klanten!

Een deel van de landkaart van Nederland, waarbij de regio Veluwe is uitgelicht.

Richard Siekman

Rayonleider regio Veluwe

RSiekman@gom.nl

06-83057508

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

Met plezier naar mijn werk gaan, waarin ik mijn collega’s, team en klanten kan ondersteunen. Ik wil ondersteuning bieden op onderdelen waarin echt hulp of expertise gewenst is, om zo het verschil te maken.  

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

Iedere keer presteren om de werkvloer van de klant schoon te maken. En daarmee de klant tevreden te laten voelen over onze prestatie. 

Een deel van de landkaart van Nederland, waarbij regio Midden-Oost Overijssel is uitgelicht.

Aly Buiter

Rayonleider regio Midden-Oost Overijssel

ABuiter@gom.nl

06-51256742

Wat betekent werkgeluk voor mij? 

De juiste medewerker op de juiste plek aan het werk hebben, zodat zij plezier hebben in het werk. Dat plezier stralen zij uit naar de gebruiker, de klant en naar mij. 

Wat is er zo leuk aan het schoonmaakvak?

Het ondersteunen van organisaties door het creëren van een schone omgeving, waarin de gebruikers optimaal kunnen werken. Geen dag is hetzelfde en de dynamiek, proactiviteit en korte lijnen zijn essentieel.

 

Nieuws, blogs en cases