Gom Direct

Speciaal voor MKB-bedrijven

Werk je bij een MKB-bedrijf en zoek je een vaste schoonmaakmedewerker die je flexibel kunt inzetten?

Dan ben je bij Gom Direct aan het juiste adres! 

Met Gom Direct combineren we de schoonmaak flexibiliteit die je op jouw kantoor zoekt met de kwaliteit en zekerheid van Gom. Zonder poespas. Met de zekerheid van goed schoon.

Welke voordelen biedt Gom Direct je?

  • Vaste, gediplomeerde schoonmaakmedewerker en of team: een vertrouwd gezicht voor schoonmaak tijdens jouw  kantooruren. Wel zo fijn.
  • Zijn er bijzondere zaken? Bepaal dan zelf direct de prioriteiten met je schoonmaakmedewerker of zijn/haar leidinggevende. 
  • Je betaalt alleen voor de uren die je daadwerkelijk gebruikt: de ene week iets meer, de andere week iets minder? We maken afspraken over de verwachte ureninzet per vier wekenperiode en verrekenen de inzet per kwartaal, wel zo prettig.
  • De zekerheid van Gom: kwaliteit, goed opgeleide medewerkers en professionele, duurzame materialen en middelen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Je ontvangt dan van ons direct een mail met daarin:

  • Overzichtelijke informatie over Gom Direct, zodat je de belangrijkste punten nogmaals helder bij elkaar hebt.
  • Een scherp uurtarief waardoor je eenvoudig zelf je prijs kunt bepalen.

Binnen drie werkdagen nemen we contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en op basis van onze beschikbare medewerkers maken we voor u een passend voorstel.

Heb je vragen? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 onder telefoonnummer

088-2987131.

 

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging staat met een wisser in zijn handen en kijkt je lachend aan.

Aanvullende diensten

Wil je graag naast schoonmaak ook ontzorgd worden met glasbewassing, specialistische reiniging of sanitaire voorzieningen?

Geen probleem, dat kunnen we ook voor je regelen!

Medewerkers en klanten zijn enthousiast over Gom Direct. 

“Vroeger maakte ik alleen maar schoon. Bij Gom Direct heb ik een aantal trainingen gehad: de basisinstructie schoonmaak, Nederlandse taal en daarna zelfs hostmanship. Nu weet ik precies hoe je mensen leuk begroet en het gevoel geeft welkom te zijn. Dat is op mijn werk ook opgevallen: de gasten zijn steeds vrolijker!” 

“Over onze vorige schoonmaakleverancier waren we minder tevreden. Via via kregen we de tip om eens aan Gom Direct te denken. Dat sprak ons meteen aan. De dienstverlening via Gom Direct gaat heel eenvoudig. Zo hoort het ook vind ik, schoonmaak moet niet ingewikkeld zijn. 

Je kunt op de website al checken wat de schoonmaakkosten gaan worden. Die waren trouwens lager dan wat we voorheen betaalden. Een dag later hadden we al contact met Corine, een week later was het schoonmaakcontract rond. We zijn heel blij met Gom Direct. En met onze vaste schoonmaakster die eens per week langs komt.” 

“Hiervoor hadden we een ander schoonmaakbedrijf. Daar waren we niet meer tevreden over. Niet over de prijs, niet over de kwaliteit. Via via kwamen we in contact met Gom Direct. Ze kwamen een praatje maken en boden aan om een offerte te maken. En wat denk je? De prijs was hetzelfde als van het andere schoonmaakbedrijf. Ze kwamen er alleen twee keer zoveel voor langs! 

Elke week komt Heidi bij ons langs, een uur in de week. Dat is genoeg voor een kantoorpand als dit. Het wordt nu perfect schoongemaakt. Heidi is echt geweldig. Bovendien is het een gezellig type. Ze komt altijd rond half 1, dan eet ze eerst een boterham met ons mee. Ook de glasbewassing regelt Gom Direct.” 

“Al enige tijd was er sprake van ontevredenheid over het schoonmaakbedrijf dat we in de arm hadden genomen. Ik ben in contact gekomen met Corine van Gom Direct. We zaten al heel snel op 1 lijn. Niet alleen qua dienstverlening, maar ook qua representativiteit. 

Inmiddels komt Christine van Gom Direct al een tijd bij ons schoonmaken met elke keer weer een aanstekelijke glimlach. Niet alleen wij, maar ook onze klanten zijn enorm positief over Christine. Haar werk verricht ze zorgvuldig en haar aanwezigheid is super. Wat een enthousiasme, elke keer weer. Klasse!” 

logo Plans en pixels
logo stiho
logo KCB
logo Flexotels

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Vraag offerte aan