Gratis e-book: tips om het sanitair in je kantoor te renoveren

Het toilet zelf is de afgelopen 100 jaar nauwelijks veranderd. Maar de manier waarop we het toilet gebruiken is wel degelijk veranderd. Mensen hebben hoge verwachtingen van het sanitair in je kantoor. Voldoe jij hier al aan of is het tijd om het sanitair in je kantoor te renoveren? In ons gratis e-book vind je praktische tips die je helpen om tijdens de renovatie de juiste keuzes te maken.

Sanitair in het kantoor: een plek om tot rust te komen

Vandaag de dag stellen we andere eisen aan het toilet en de sanitaire ruimte, thuis en op het kantoor. We willen dat een sanitaire ruimte intact is, schoon en fris, en voldoende ruimte biedt om comfortabel te bewegen. En, als we een bezoek aan het toilet brengen, willen we even helemaal tot rust komen.

Met nieuwe technieken, zoals automatische spoelsystemen, non-touch zeepdispensers en kranen, interactieve spiegels en een gepersonaliseerd geurconcept, wordt de sanitaire ruimte van nu een aangename, eigentijdse plek.

Welke keuzes en mogelijkheden zijn er?

Is de vloer in de sanitaire ruimte op kantoor versleten, zijn de materialen verouderd of wil je de ruimte gewoon een boost geven?

Het renoveren van de sanitaire ruimten kan een complex en kostbaar project zijn. Gom Offices heeft een e-book geschreven, waar je als facilitair verantwoordelijke of gebouwbeheerder wordt meegenomen in het proces van een renovatie. Aan de hand van een case tonen we welke mogelijkheden er zijn en helpen we je de beste keuzes te maken. Vul het formulier hieronder in om het e-book gratis te downloaden.