E-book: Renovatie van sanitaire ruimten in kantoorgebouwen

Het toilet is de afgelopen 100 jaar nauwelijks veranderd. Maar de manier waarop we het toilet gebruiken is wel degelijk veranderd. Vandaag de dag stellen we andere eisen aan het toilet en de sanitaire ruimte, thuis en op het werk. We willen dat een sanitaire ruimte intact is, schoon en fris, en voldoende ruimte biedt om comfortabel te bewegen. En, als we een bezoek aan het toilet brengen, willen we even helemaal tot rust komen.

Met nieuwe technieken, zoals automatische spoelsystemen, non-touch zeepdispensers en kranen, interactieve spiegels en een gepersonaliseerd geurconcept, wordt de sanitaire ruimte van nu een aangename, eigentijdse plek.

Welke keuzes en mogelijkheden zijn er?

Is de vloer in de sanitaire ruimte op kantoor versleten, zijn de materialen verouderd of wil je de ruimte gewoon een boost geven?
 
Het renoveren van de sanitaire ruimten kan een complex en kostbaar project zijn. Gom Offices heeft een e-book geschreven, waar je als facilitair verantwoordelijke of gebouwbeheerder wordt mee genomen in het proces van een renovatie.
 
Vraag via onderstaand formulier het e-book van Gom Offices op; zo laten wij je aan de hand van een casus zien welke mogelijkheden er zijn en kun je de juiste keuzes maken.