FLEX: flexibele schoonmaak op kantoor

De opkomst van het hybride werken heeft veel veranderd, niet alleen voor je medewerkers, maar ook voor de organisatie van praktische zaken zoals de schoonmaak van het kantoor. Een wisselende bezetting betekent immers ook dat de mate van vervuiling niet elke dag hetzelfde is. Met ons FLEX-concept krijg je een flexibele schoonmaakservice die volledig is afgestemd op jouw behoeftes.

beeldmerk FLEX van Gom

Tijdens rustige dagen, vakanties of een collectieve sluiting maken we bijvoorbeeld minder schoon. Heb je juist een belangrijk event of is er sprake van een calamiteit en is opschaling nodig? Ook dan zijn we er direct. Onze schoonmakers passen zich volledig aan op jouw wensen.

Meer dan alleen schoonmaak van je kantoor

Met het FLEX-concept gaan we echter nog een stapje verder dan enkel het schoonmaken van je kantoor. Geef gerust andere alledaagse werkzaamheden uit handen zoals: 

  • koffieautomaten bijvullen
  • planten verzorgen 
  • de vaatwasser in- en uitruimen

Onze dienstverlening beweegt volledig mee met jouw wensen en behoeftes.

Ontdek onze 3 modules voor extra maatwerk

Wil je nog meer flexibiliteit? Dat kan dankzij deze drie optionele modules:

  • Met de servicemodule ligt de nadruk op hoe je medewerkers en bezoekers het kantoor beleven. We maken overdag schoon, zorgen voor extra hygiëne en focussen op de uitstraling van je gebouw. 
  • Onze smartmodule maakt gebruik van data en/of sensoring om de meest efficiënte inzet van onze schoonmakers te bepalen. Denk aan data van toegangspoortjes en vergadersystemen.
  • De multi-inzetmodule helpt je aan medewerkers die naast schoonmaken ook andere taken kunnen doen.
de 3 modules van het concept Flex uitgebeeld in een visual

Een boost voor onze schoonmaakmedewerkers

FLEX helpt jou aan flexibele schoonmakers voor je kantoor, maar heeft ook positieven gevolgen voor onze schoonmaakmedewerkers. Het werk wordt er in de meeste gevallen leuker door. Bijvoorbeeld omdat multifunctionele medewerkers meer taken te doen hebben, zodat hun werk afwisselender wordt. Veel medewerkers kunnen aan de slag als servicekracht en ook werken overdag komt meer binnen bereik. 

Onze medewerkers dragen dus niet alleen bij aan het werkgeluk van jouw medewerkers; door te kiezen voor FLEX boost je ook het werkgeluk van onze mensen.

Foto van dame met bril die schoonmaakt in een bedrijfsrestaurant terwijl ze naar de camera kijkt

Meer weten over flexibele schoonmaak van Gom?

Elke kantooromgeving is anders. Elke schoonmaakwens is anders. Daarom bespreken we altijd eerst samen jouw situatie zodat we de ideale oplossing kunnen vinden. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen? Vul het contactformulier in en dan hoor je snel van ons.

IK WIL MEER WETEN OVER FLEX

Flexibele schoonmaak in andere branches

Ook in andere branches – hospitality, onderwijs, zorg – kan er gekozen worden voor FLEX en passen we de schoonmaak aan op de behoeftes van onze klant.

MEER OVER HET FLEX-CONCEPT