FLEX op kantoor

In kantoren zie je sinds de coronapandemie een duidelijk verschil in gebruik. Na een periode waarin veel kantoren vrijwel leeg stonden, zie je nu dat de traditionele bezetting niet meer vanzelfsprekend is.

beeldmerk FLEX van Gom

Sensoring en data (van bijvoorbeeld toegangspoortjes en vergadersystemen) zijn niet direct een oplossing, maar wisselende aantallen werknemers en bezoekers bepalen wel sterk de vervuiling en daarmee de behoefte om flexibeler om te gaan met de schoonmaak.

De perioden van pieken of dalen in kantoren nemen we hierbij mee. Denk aan vakanties, traditioneel rustige dagen of collectieve sluitingen. Bij events of calamiteiten is snel opschalen gewaarborgd.

En alledaagse werkzaamheden uit handen geven, zoals koffieautomaten bijvullen of schoonmaken, planten verzorgen of in- en uitruimen van vaatwassers? Ook dat kan met FLEX. Zo zorgen we ervoor dat onze dienstverlening altijd meebeweegt met je schoonmaakbehoefte.

3 modules voor extra maatwerk

Wil je nog meer effect van FLEX? Doe het met deze drie optionele modules.

  • De servicemodule is gericht op schoonbeleving en extra hygiëne, zoals overdag schoonmaken en focus op uitstraling van je gebouw.
  • De smartmodule maakt gebruik van data en/of sensoring om de meest efficiënte inzet van schoonmaak te bepalen.
  • De multi-inzetmodule helpt je aan medewerkers die meerdere taken kunnen doen.
de 3 modules van het concept Flex uitgebeeld in een visual

Een boost voor de schoonmaakmedewerkers

De introductie van FLEX heeft vaak positieve gevolgen voor onze schoonmaakmedewerkers. Het werk wordt er in de meeste gevallen leuker op. Bijvoorbeeld omdat multifunctionele medewerkers meer taken te doen hebben, zodat hun werk afwisselender wordt. Veel medewerkers kunnen aan de slag als servicekracht. Ook komt werken overdag meer binnen bereik. Daarmee dragen zij niet alleen bij aan het werkgeluk van jouw medewerkers: wij dragen met FLEX samen ook bij aan het werkgeluk van onze mensen.

Foto van dame met bril die schoonmaakt in een bedrijfsrestaurant terwijl ze naar de camera kijkt

Meer weten over FLEX van Gom?

Elke omgeving is anders. Elke wens is anders. Daarom gaan we graag met je in gesprek over de ideale invulling voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op, zodat we ons FLEX-concept met je kunnen bespreken. Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Schoonmaak kan in meerdere branches flexibeler

Ook in andere branches kan er gekozen worden voor FLEX en kan de schoonmaak ingevuld worden naar behoefte. 

Lees hier meer over FLEX van Gom