FLEX in het onderwijs

Veel onderwijsinstellingen hebben al ervaren dat online onderwijs een prima alternatief kan zijn voor fysiek lesgeven. Daarmee verandert de vervuilingsgraad op scholen en in universiteiten. En heb je ineens behoefte aan een flexibele schoonmaakpartner.

beeldmerk FLEX van Gom

Met FLEX van Gom speel je adequaat in op de wisselende bezetting in schoollokalen en collegezalen. Toch studenten vaker op locatie onderwijs geven? Dan kun je eenvoudig meer schoonmaak inzetten.

Naar school gaan betekent in de toekomst in veel gevallen: elkaar ontmoeten. Daarmee krijgen ontmoetingsruimtes op scholen meer gebruiksmomenten. Dus meer vervuiling. Met FLEX heb je snel versterking achter de hand.

3 modules voor extra maatwerk

Wil je nog meer effect van FLEX? Doe het met deze drie optionele modules.

  • De servicemodule is gericht op schoonbeleving en extra hygiëne, zoals overdag schoonmaken en focus op uitstraling van je gebouw. Studenten en scholieren worden kritischer op de uitstraling van gebouwen. FLEX geeft je de mogelijkheid om extra te focussen op beleving en uitstraling.
  • De smartmodule maakt gebruik van data en/of sensoring om de meest efficiënte inzet van schoonmaak te bepalen.
  • De multi-inzetmodule helpt je aan medewerkers die meerdere taken kunnen doen. Waarom zou je dagelijkse of periodieke werkzaamheden ook niet uit handen geven? Planten water geven, koffieautomaten bijvullen, vaatwassers uitruimen... de multi-inzetbare FLEX-medewerkers doen het met een glimlach.

Als het onderwijs verandert, verandert Gom mee. Met FLEX heb je de ruimte die je zoekt.

de 3 modules van het concept Flex uitgebeeld in een visual

Een boost voor de schoonmaakmedewerkers

De introductie van FLEX heeft vaak positieve gevolgen voor onze schoonmaakmedewerkers. Het werk wordt er in de meeste gevallen leuker op. Bijvoorbeeld omdat multifunctionele medewerkers meer taken te doen hebben, zodat hun werk afwisselender wordt. Veel medewerkers kunnen aan de slag als servicekracht. Ook komt werken overdag meer binnen bereik. Daarmee dragen zij niet alleen bij aan het werkgeluk van jouw medewerkers: wij dragen met FLEX samen ook bij aan het werkgeluk van onze mensen.

een medewerker van Gom staat met een vloerwisser in zijn handen en kijkt naar de camera, op de achtergrond zit een leerling in haar leerboek te kijken

Meer weten over FLEX van Gom?

Elke omgeving is anders. Elke wens is anders. Daarom gaan we graag met je in gesprek over de ideale invulling voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op zodat we ons FLEX-concept met je kunnen bespreken. Laat jouw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij hierover contact met je op.

Neem contact met ons op

Schoonmaak kan in meerdere branches flexibeler

Ook in andere branches kan er gekozen worden voor FLEX en kan de schoonmaak ingevuld worden naar behoefte.

Lees hier meer over FLEX van Gom