FLEX: flexibele schoonmaak voor zorginstellingen

Als de schoonmaak in één sector in beweging is, is het wel de zorg. Zowel in cure als in care worden er – met name vanuit infectiepreventie en patiëntveiligheid – heel andere eisen gesteld. Met FLEX kunnen we ons flexibel opstellen met betrekking tot de schoonmaak en ons aanpassen als er meer of minder vraag naar schoonmaakwerk is. In perioden met minder druk op de zorg – zoals de zomer – beweegt de schoonmaak bijvoorbeeld mee met je primaire processen.

Extra schoonmaak wanneer je het nodig hebt

beeldmerk FLEX van Gom

Corona heeft nog eens extra duidelijk gemaakt hoe groot het belang van hygiëne en veiligheid is. En hoe essentieel het kan zijn om snel op te schalen. Dankzij het FLEX-concept kunnen we ons snel aanpassen aan jouw behoeftes. In zorginstellingen is er altijd het risico van een virusuitbraak, dankzij FLEX is extra hulp direct voorhanden.

Maak tijd voor wat belangrijk is

Binnen het FLEX-concept kun je ook beschikken over medewerkers die taken van je eigen personeel overnemen. Enig idee hoeveel tijd je eigen mensen kwijt zijn aan het periodiek schoonmaken van de koffieautomaat? Of het uitruimen van de vaatwasser, om maar twee alledaagse voorbeelden te noemen? Onze mensen nemen deze taken over zodat jouw mensen tijd hebben voor hun zorgtaken.

Extra flexibiliteit dankzij 3 deze modules

Wil je nog meer flexibiliteit? Met deze drie optionele modules creëer je een schoonmaakprogramma dat volledig voldoet aan jouw wensen.

  • De servicemodule is gericht op schoonbeleving en extra hygiëne, zoals overdag schoonmaken en focus op de uitstraling van je gebouw.
  • De smartmodule maakt gebruik van data en/of sensoring om de meest efficiënte inzet van onze schoonmakers te bepalen.
  • De multi-inzetmodule helpt je aan medewerkers die meerdere taken kunnen doen.

Werken in de zorg is altijd onvoorspelbaar. Dat geldt ook voor schoonmaken in de zorg. Met FLEX heb je altijd de zekerheid dat je werkt in een schone, veilige en hygiënische omgeving.

de 3 modules van het concept Flex uitgebeeld in een visual

Fijn werk voor onze schoonmaakmedewerkers

De introductie van FLEX heeft vaak positieve gevolgen voor onze schoonmaakmedewerkers. Het werk wordt er in de meeste gevallen leuker op. Bijvoorbeeld omdat medewerkers flexibel ingezet worden en meer taken te doen hebben, zodat hun werk afwisselender wordt. 

Veel medewerkers kunnen aan de slag als servicekracht. En overdag werken is een groot voordeel voor veel van hen. Je kan dus zeggen dat onze medewerkers bijdragen aan het werkgeluk van jouw medewerkers, maar door te kiezen voor FLEX draag jij ook bij aan het werkgeluk van onze mensen. Een win-winsituatie!

een medewerkerster van Gom Zorg in een lichtblauw bloesje kijkt je lachend aan

Meer weten over onze flexibele schoonmaak voor de zorg?

Natuurlijk is elke omgeving en elke wens anders. In een gesprek bepalen we graag samen met jou wat de ideale oplossing is voor jouw situatie. Twijfel dus niet om vrijblijvend contact op te nemen zodat we ons FLEX-concept met je kunnen bespreken. Laat je gegevens achter via ons contactformulier en dan nemen wij hierover contact met je op.

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

Schoonmaak kan ook in andere branches flexibeler

Ook in andere branches dan de zorg kan er gekozen worden voor FLEX en kan de schoonmaak ingevuld worden naar behoefte. Ontdek bijvoorbeeld FLEX voor onderwijs of FLEX voor kantoren.

LEES MEER OVER FLEX