Logistiek

Transport en logistiek is een branche die altijd doorgaat, soms zelfs op 24/7-basis. Dat betekent dat een facilitair dienstverlener moet meebewegen met je proces en je logistieke stromen. En dat je bedrijfsvoering geen enkele hinder mag ondervinden van bijvoorbeeld schoonmaakmedewerkers. Expertise die je bij Facilicom standaard aantreft. We zijn het gewend om te opereren in distributiecentra en warehouses, bij de grootste opdrachtgevers van Nederland.

Wij...

  • maken loodsen, distributiecentra, treinen en trams schoon via Gom
  • zorgen voor de optimale beveiliging van je logistieke keten via Trigion
  • reorganiseren, sturen aan of nemen zelfs geheel de facilitaire diensten in transport en logistiek over via Facilicom Solutions

Meer weten over onze  sectorspecifieke aanpak?

Neem contact met ons op

Meedenken en snel en flexibel meebewegen

Facilicom Solutions is specialist in flexibele facilitaire dienstverlening en heeft alle expertise in huis voor het reorganiseren, aanbesteden, aansturen of zelfs geheel overnemen van facilitaire diensten in transport en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor onderzoek en analyse, onafhankelijk advies, tijdelijk management en het coördineren verhuizingen.

Daarnaast reorganiseren we op verzoek je bestaande facilitaire dienst, nemen personeel over, realiseren optimalisatie middels multi-serviceconcepten, nemen alle zorg uit handen door middel van maincontracting en voeren het complete facility estate management uit. We zorgen voor de optimale beveiliging van je logistieke keten en maken loodsen, distributiecentra, treinen en trams schoon.