Yamina mag zich Gom Uitblinker van kwartaal 3-2020 noemen!

‘We hebben een calamiteit bij het toilet en ik krijg geen van je collega’s te pakken; wil je asjeblieft zo snel mogelijk komen Yamina?’ vroeg Hettie Snijders van opdrachtgever Meander Medisch Centrum. Natuurlijk was er niets aan de hand, maar Hettie speelde haar rol goed en Yamina kwam dan ook direct. Uit de lift stappend stond een ontvangstcomité op haar te wachten.

Bijkomen van de schrik

Ze was zo enorm verrast dat ze even moest bijkomen van de schrik. Business unit directeur Simone van de Velde kon haar vertellen waarom ze haar op stonden te wachten; Yamina is uitgeroepen tot Gom Uitblinker van kwartaal 3-2020. Haar leidinggevende Thijs Jonkheer had haar genomineerd en had samen met verschillende directe collega’s voor de jury videoboodschappen opgenomen om te laten weten waarom zij vinden dat Yamina de titel verdient.
 
Wat in de boodschappen voornamelijk naar voren kwam, is dat Yamina een ontzettend lieve en zorgzame leidinggevende is en voor iedereen klaar staat. Ze biedt echt een luisterend oor en de medewerkers waarderen haar enorm.

Yamina was ontroerd door de filmpjes en de lieve woorden van iedereen. Samen met haar leidinggevenden en Hettie Snijders en Carine Claus van het Meander Medisch Centrum hebben ze een heerlijk stukje taart gegeten. Ook zijn de prijzen en bossen bloemen overhandigd.

Positieve energie

De geslaagde ochtend en de enorme verrassing voor Yamina zorgde voor positieve energie in deze moeilijke en zware tijd in het ziekenhuis. Zo konden helaas alle andere collega’s niet bij de uitreiking zijn vanwege de Covid-maatregelen. Om ze toch bij de feestvreugde te betrekken, is er in de opkomstruimte wat lekkers klaargelegd, zodat ze het toch een beetje mee konden vieren.

Simone van der Velde overhandigt de cheque aan Yamina. Om hun heen staan Vincent van Rooij (Gom), Thijs Jonkheer (Gom), Carine Claus (Meander MC), Julie van Zwet (Gom) en Hettie Snijders (Meander MC)