Winnaar kwartaal 1 2023: Tamara Visscher

 Tamara Visscher van Zwanenberg in Oss is Gom Uitblinker kwartaal 1, 2023

Na een wekenlange voorbereiding viel het plannetje om Tamara Visscher (Object Leider Facilitaire Dienst bij Zwanenberg in Oss) te verrassen, bijna in het water. Een dag voor de uitreiking vertelde Tamara dat ze met spoed naar het ziekenhuis moest voor een kleine medische ingreep en dat ze de volgende dag niet naar haar werk kon komen. In eerste instantie zou ze die dag komen voor de overdracht werkzaamheden vanwege haar vakantie, maar nu moesten er dus andere maatregelen worden genomen om Tamara te lokken…

Fictieve afspraak

Peter Will (Objectmanager Kleentec) verzon een fictieve afspraak met de overige lokale leiding van Kleentec op locatie en de contactpersoon van de klant, waardoor Tamara zich toch genoodzaakt voelde om te komen. De volgende dag, eenmaal aangekomen in de afgesproken vergaderzaal, nam Peter Tamara mee naar een andere vergaderzaal waar al haar collega’s en haar man zaten te wachten. De zaal was gezellig versierd en Tamara was totaal overdonderd. Dit zag ze niet aankomen!

Gom Uitblinker Q12023met haar collega's
Gom uitblinker Q1 2023 - Ontvangst cheque
Gom uitblinker Q1 2023 - met collega's op de foto
Gom uitblinker Q1 2023 - ossebollen
Gom uitblinker Q1 2023 - bloemen

Optimistisch, energiek én kritischOnder het genot van koffie en gebak kreeg Tamara de oorkonde officieel overhandigd en hield Peter een kort praatje. Zijn lovende woorden logen er niet om: “Tamara is altijd optimistisch en energiek, maar blijft ook lekker gewoon. Dat maakt haar heel speciaal. En ze brengt meerwaarde op de locatie, is kritisch op haar werk én leidinggevende en is er simpelweg altijd voor haar collega’s en de klant.” De prachtige bos bloemen van de klant en de welbekende waardecheque maakten dit feestelijke moment compleet. Ook de klant sprak zijn waardering uit voor haar inzet en scherpzinnigheid en altijd energieke inzet. Hierna was het tijd voor het fotomoment met collega’s en werd er nog even met elkaar nagenoten van deze bijzondere ochtend. En Tamara? Die kon hierna éxtra genieten van haar vakantie!

Een groepsfoto van de Pathé Amsterdam teams

 

Wall of Fame

 

Benieuwd naar de vorige Gom Uitblinkers?

 

BEKIJK HIER DE WALL OF FAME