Wij zijn vriend van het Longfonds

Breijer is bedrijfsvriend van het Longfonds.

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Namens Facilicom strijdt Breijer Ventilatietechniek in het bijzonder voortaan actief mee. Via het bedrijvennetwerk van het Longfonds is dit mogelijk.

Breijer is bedrijfsvriend van het Longfonds.

Zo zal Breijer tijdens netwerkbijeenkomsten van het Longfonds met andere bedrijven in gesprek gaan en aandacht vragen voor gezonde lucht in woningen.

Als het bedrijfsleven samen met het Longfonds de krachten bundelt, kan er pas echt een verschil worden gemaakt. Samen gaan we voor gezonde lucht en gezonde longen.

Gezonde lucht

Gemiddeld halen wij 20.000 keer per dag adem. Daarmee krijgen we dagelijks zo’n 10.000 liter lucht binnen. Gezonde lucht is belangrijk voor je gezondheid, vooral voor je longen. De mensen met een longziekte merken als eerste dat de lucht ongezond is. Maar vieze lucht is voor iedereen ongezond, ook voor mensen met gezonde longen. Het Longfonds pakt vieze lucht aan en ziet kinderen bij voorkeur in een rookvrije omgeving opgroeien, zowel binnen als buiten.
 

Gezonde longen

Ademen is voor de meeste mensen gelukkig heel gewoon. Toch zijn er één miljoen mensen in Nederland met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Het Longfonds investeert ook in wetenschappelijk onderzoek naar longziekten, bijvoorbeeld naar het repareren van kapotte longen.

Kijk op de website van het Longfonds en strijdt ook mee voor gezonde lucht en gezonde longen.

Word ook bedrijfsvriend

Geïnteresseerd in een "gezond" ventilatiesysteem voor uw woningen?

Neem contact op - met Breijer Ventilatietechniek