Werkomgeving transformeert richting veilige 1,5 meter

De 1,5 meter samenleving, een term die elke Nederlander vanaf maart bekend is. Zowel privé als in de werkomgeving hebben we met elkaar een nieuwe vorm van normaal ontwikkeld. Een omgeving die veilig is en waar het coronavirus minimaal ruimte heeft tot verspreiding.

Vanuit Management & Advies (M&A) is de propositie 'Terug naar de veilige werkomgeving' opgestart, gericht op de 1,5 meter samenleving. Inmiddels hebben wij meerdere klanten in zowel advies (beleid en protocol) als implementatie (voorbereiden richting veilige opstart) mogen begeleiden. Denk hierbij aan het bepalen van de bezettingsgraad per locatie, veilig entreemanagement voor alle doelgroepen, duidelijke ‘signing’ en ‘nudging’ binnen verkeersruimtes en de juiste inzet van hygiëne en schoonmaak.De afgelopen weken hebben onze collega's vanuit deze propositie, klanten als Hitachi, BAR-organisatie, Bureau Veritas en RSM begeleidt. Gezien de snelheid die wij beloven, is dit soms best uitdagend. Maar mooi om als facilitair bedrijf ook in deze tijd er voor andere bedrijven te kunnen zijn.

Aanpak RSM

In ons advies benaderen wij dat - los van een goed beleid – dat communicatie essentieel is voor een veilige terugkeer. Om die reden besloot één van onze klanten RSM haar medewerkers via een video een blik te geven op de terugkeer. Onze collega Martijn de Groot werd hiervoor geïnterviewd. Ook benieuwd naar de aanpak van RSM?

Bekijk snel de video ‘Terug naar de veilige werkomgeving’.

Advies of ondersteuning nodig?

Hoever bent u in de terugkeer naar de veilige werkomgeving?

Bekijk ook de propositie 'Terug naar de veilige werkomgeving' van M&A.

Meer informatie?

Bezoek ook de webpagina ‘Terug naar een veilige werkomgeving’ van M&A.Stay safe!