Ventilatietechniek ontvangt certificaat Ventilatiekeur

De branchevereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten heeft in 2013 het Ventilatiekeur gelanceerd: de nieuwe norm voor het onderhoud van ventilatiesystemen. In de jaren daarna is het keurmerk verder ontwikkeld en op 14 mei was het dan eindelijk zover.

Op de Renovatiebeurs 2019 in Den Bosch was Breijer Ventilatietechniek één van de eerste vijf ventilatie-onderhoudsbedrijven die het Ventilatiekeur certificaat in ontvangst mocht nemen.

Ventilatiekeur voor Breijer Ventilatietechniek.

Waarom een keurmerk?

Het binnenklimaat van zowel koop- als huurwoningen kan beter. De kwaliteit van binnenlucht is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Het Ventilatiekeur is gericht op woningventilatie en ontwikkeld om die binnenluchtkwaliteit naar een hoger niveau te krijgen door een specifieke onderhoudsmethode. Naast de ISSO 63 norm wordt namelijk ook rekening gehouden met externe factoren en zorgt een concrete checklist er voor dat men steeds op het juiste moment controleert, reinigt of vervangt.

Ventilatiekeur voor Breijer Ventilatietechniek.

Woningeigenaren, waaronder woningcorporaties, krijgen met het Ventilatiekeur dus veel meer zekerheid over de kwaliteit van het binnenklimaat van de woning. Zorg dus voor periodiek onderhoud, sluit een onderhoudscontract af en neem contact op met Breijer Ventilatietechniek.

Meer weten over het keurmerk?

Meer info

Geïnteresseerd in een goede kwaliteit van de binnenlucht van uw woningen?

Neem contact op - met Breijer Ventilatietechniek