Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond kiest voor Gom

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) kiest in een driejarige overeenkomst voor het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van Gom Offices. Na drie jaar heeft VRR de mogelijkheid het contract vier keer met een jaar te verlengen. Het betreft een overeenkomst voor 32 locaties, waar Gom gedurende 365 dagen per jaar werkzaamheden verrichten.

Van inspanningsgerichte naar outputgerichte schoonmaak

De werkzaamheden zijn gestart op 1 januari 2019 en daarmee is gelijk de verandering ingezet van inspanningsgericht naar outputgericht schoonmaken. Oftewel schoonmaken wat vervuild is en niet conform een vast werkprogramma. Voor de 35 schoonmaakmedewerkers is een van te voren afgesproken transitietijd bepaald. Ervaring heeft geleerd dat deze tijd echt nodig is om oude gewoonten te veranderen in nieuwe. In deze periode krijgen de schoonmaakmedewerkers de tijd, extra trainingen en begeleiding om de nieuwe werkwijze eigen te maken. Iets wat door VRR bij de Europese aanbesteding, begeleidt door adviesbureau Atir, als realistisch en onderscheidend werd beoordeeld.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is een gezaghebbend kennis- en expertisecentrum op het gebied van veiligheid en een betrouwbare zorg- en hulpverleningsorganisatie. Namens gemeenten in de regio Rijnmond voeren zij taken uit op het gebied van brandweerzorg, ambulancezorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen en risico- en crisisbeheersing.

 

Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking met Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.