Uitblinker kwartaal 2-2019 in het zonnetje gezet

Je zult maar net van vakantie terug zijn gekomen en worden gevraagd of je toch niet even langs opdrachtgever InHolland in Haarlem wilt rijden. Je nieuwe leidinggevende is daar aanwezig voor het uitvoeren van een belevingsenquête en kan je hulp goed gebruiken.

Een beetje vreemd vond rayonleidster Patricia Berendes dit wel, want een belevingsenquête was pas nog uitgevoerd en haar objectleidster weet precies wat er moet gebeuren. Maar geen probleem; een mooi moment ook om kennis te maken. Na de kennismaking op zoek naar Anja de objectleidster, want zij zou al ergens rondlopen om enquêtes af te nemen.

Groot was dan ook de verbazing toen Patricia niet alleen Anja in een vergaderruimte zag zitten; de ruimte was gevuld met meer collega’s én 2 medewerkers van InHolland.Michel van den Berg, business unit directeur Gom Onderwijs stond al gelijk met zijn speech klaar: ‘We kunnen er natuurlijk omheen blijven draaien, maar we zijn eigenlijk speciaal voor jou hier samen Patricia. Je bent Gom Uitblinker kwartaal 2 van 2019 geworden. Van harte gefeliciteerd!’

Na de speech van Michel met veel mooie woorden over Patricia (flexibel, een echte doorzetter, voert haar taken bovengemiddeld uit, heeft een prettige manier van leidinggeven waardoor er een hecht team rondloopt dat altijd bereid is om brandjes te blussen, behulpzaam (ook naar andere business units), straalt rust uit; ook tijdens grote drukte) was het tijd voor taart en bloemen. Natuurlijk werd ook het cadeau niet vergeten; dit was gelijk een mooie afsluiter van deze vakantie; waardenbonen voor een vooruitzicht op een lekker weekend of midweek weg!