TNO en Gom samen finalist Best Practice Award 2021

Op 9 september reikt de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche voor de achtste keer de Best Practice Award uit. Gom Offices is samen met opdrachtgever TNO een van de vijf finalisten die kans maken op de award. Stem jij mee?

Best practice award 2021

De Best Practice Award heeft dit jaar aandacht voor hoe ketenpartners ten tijde van corona hebben samengewerkt en de Code hebben nageleefd. Dit hebben wij samen met TNO vertaald in onze case:

 

‘TNO besloot tijdens de lockdown vanwege COVID-19, het bestaande schoonmaakcontract te respecteren om te voorkomen dat de schoonmaakmedewerkers zich zorgen zouden moeten maken over hun werk of contract. Samen met Gom Offices werden de werkzaamheden tijdens de coronaperiode alternatief, flexibel en kostenneutraal ingevuld.’

 

Bekijk hieronder de promotievideo van onze inzending:

Stem jij op ons?

In verschillende ronden gaat er bepaald worden welke finalist tot winnaar wordt uitgeroepen. Een van deze ronden is een online stemronde. Vanaf nu kan online gestemd worden op jouw favoriete Best Practice. Kunnen wij op jouw stem rekenen? 

Ik stem mee!

Stemmen kan tot 5 september 2021.