Team Gom Zorg Den Bosch mag zich Gom Uitblinker van kwartaal 1 van 2022 noemen!

Zorg

Team Gom Zorg Den Bosch wist dat zij een van de genomineerden waren voor de Gom Uitblinker van kwartaal 1 van 2022. Maar helaas; ze waren het niet geworden werd hun verteld. Natuurlijk heel erg jammer maar klantmanager Maartje Wouters vond dat het team het toch verdiende om eventjes in het zonnetje gezet te worden. Dus of ze maandagmiddag eventjes bij elkaar wilden komen om een lekker taartje te eten met z’n allen. Dat hadden ze echt verdiend!

5-tal lachende schoonmaakmedewerkers die hun oorkonde van de Gom Uitblinker voor zich houden

Totaal ontspannen, lachend én niets vermoedend kwamen de 5 dames in Den Bosch bijeen op een van hun locaties van de GGD om dat taartje te komen eten. En daar wachtte hun alsnog een grote verrassing; het niet winnen van de titel was gebruikt als smoes om juist wel hun overwinning te vieren! Maartje en Luc Trommelen, operationeel manager hadden niet alleen taart bij zich, maar ook de oorkondes, de waardencheque van € 500,00 en een lekkere bubbel om het te vieren.

 

Wie is Team Zorg Den Bosch?

Team Zorg Den Bosch bestaat een vijftal dames; Carla, Hetty, Chantal, Els en leidinggevende Elise, die voornamelijk werken op GGD locaties voor het reguliere schoonmaakwerk maar ook test- en vaccinatielocaties onder handen nemen. Daar is het, zoals we weten, de afgelopen 2 jaar superdruk geweest - en nog steeds. Dit heeft veel flexibiliteit vereist van het team.

Het team heeft zich dan ook voor 100% ingezet op samenwerking en zorgen goed voor elkaar door op een zo efficiënt mogelijke manier voor elkaar in te vallen indien nodig. Maar naast dat men er voor elkaar is, zijn ze ieder zelfstandige medewerkers die zoveel mogelijk zelf naar oplossingen zoeken en op die manier zorgen voor hun persoonlijke ontwikkeling, bijgestaan door hun leidinggevende Elise. Een top-team!

5-tal lachende en juichende schoonmaakmedewerkers met hun leidinggevenden
5-tal schoonmaakmedewerkers krijgen van hun leidinggevende hun oorkonde uitgedeeld terwijl ze op een rijtje op een bank zitten
5-tal schoonmaakmedewerkers zitten met hun oorkonde op de bank en er worden foto's van hen genomen met telefoons
5-tal schoonmaakmedewerkers zitten met hun oorkonde op de bank terwijl de taart aangesneden gaat worden
De Gom Uitblinker taart voor Team Zorg Den Bosch
Leidinggevende schenkt cava in om de titel Gom Uitblinker te vieren met het gewonnen team Gom Zorg Den Bosch
5-tal schoonmaakmedewerkers proosten met hun 2 leidinggevenden
5-tal schoonmaakmedewerkers eten met hun 2 leidinggevenden taart
Gom Uitblinker 4-2020 Luciano Scheffer poseert tegen de gevel van het pand waar hij de ramen was, met als schaduw een superman op de muur geprojecteerd

Wall of Fame

Benieuwd naar de vorige Gom Uitblinkers?

 

Bekijk hier de Wall of Fame