PPS Brede school Joure

DBFMO/PPS

Kelly Olman is werkzaam als klantmanager bij de Brede School Joure Zuid. Dit is één van de zes PPS/DBFMO (Design, Build, Finance, Maintain and Operate) locaties die wij als Facilicom op dit moment in de exploitatiefase beheren. De Brede School biedt een thuis aan twee basisscholen, een centrum voor de kunsten, een kinderopvang en een welzijnsorganisatie.

Een brede school is een levendige omgeving met veel jonge gebruikers waar het gebouw en het terrein vanzelfsprekend bij aan moeten sluiten. Afgelopen maand heeft Facilicom een bijdrage kunnen leveren aan het verfraaien en speels houden van het voorterrein. Kelly Olman: “Mijn collega Femke van Riessen, van wie ik dit account heb overgenomen, wilde al langere tijd ‘iets leuks doen’ voor de kinderen van de Brede School. Na het bekijken van de mogelijkheden, zijn we uiteindelijk uitgekomen bij een natuurlijk speel element dat mooi op gaat in de omgeving, maar tegelijkertijd genoeg speelplezier biedt aan zowel de kinderen van de Brede School als de kinderen uit de omgeving. Ook buiten schooltijden is deze nieuwe speelhoek namelijk erg in trek. We zijn dan ook zeker blij met het eindresultaat”

Inmiddels zijn we op de Brede School Joure Zuid bezig aan ons zesde exploitatiejaar en hiermee is dit ons op één na langst lopende PPS exploitatieproject. Naast een beperkte scope van soft services, houdt Facilicom zich hier vooral bezig met beheren en onderhouden van het gebouw, de installaties en het terrein.

Wil je meer weten over deze locatie of de andere PPS locaties?


Neem dan een kijkje op de pagina Brede School Joure