Oplevering Ketelhuisplein Amsterdam

Op 2 juli heeft Breijer Projecten het Ketelhuisplein te Amsterdam opgeleverd aan Stichting Cordaan. Na een renovatie van ruim negen maanden is deze locatie aangepast aan de huidige maatstaven. In het gebouw zijn 31 appartementen voor beschermd wonen. De bewoners zijn tijdelijk gehuisvest op een andere locatie en kunnen er nu naar uit gaan kijken om terug naar hun vertrouwde stek te verhuizen. De planontwikkeling en realisatie zijn verzorgd door consortium DUET. DUET is een samenwerking tussen Breijer en Ucility.

Het project is tot stand gekomen in samenwerking met Bureau voor Stedenbouw en Architectuur Wim de Bruijn. Het pand is volledig gestript en voorzien van nieuwe wanden, vloeren, deuren, kozijnen, sanitair, schilderwerk, pantry’s en keukens.

Ook het omliggende terrein is onder handen genomen. Doordat tevens geïnvesteerd is in duurzaamheid is het energielabel van het gebouw sterk verbeterd. Al met al een gebouw dat weer voldoet aan de hedendaagse eisen en waar het prettig werken en wonen is.

Meer weten over een projectmatige aanpak van renovatiewerkzaamheden?

Neem contact op - met Breijer Projecten