Niet een maar twee Uitblinkers!

Kwartaal 3 van 2018 is een wat uitzonderlijke; we hebben namelijk niet een maar twee Gom Uitblinkers! De jury kon geen keuze maken tussen Stanislaw Majchrzak van Kleentec en Estergon Yilmaz van Gom Specialistische Reiniging, dus is er bij uitzondering gekozen voor twee winnaars.

Stanislaw Majchrzak van Kleentec

Stanislaw is werkzaam bij Rendac, een destructiebedrijf wat dierlijk materiaal verwerkt. Niet de meest ideale werkplek, maar ondanks dat is voor Stanislaw niets te gek. Je kunt altijd een beroep op hem doen, indien nodig ook op zaterdag en/of zondag. Als allrounder doet hij alles, ook de vuilste klussen onder de hoogste temperaturen. Zijn flexibiliteit en inzet wordt door iedereen gewaardeerd.
 
Op 27 september kwam het hele team bij elkaar voor de pauze. Tot hun grote verbazing waren daar ook de ‘grote’ bazen evenals onze contactpersoon van Rendac, Peter Schelle, aanwezig én zagen ze met genoegen taart klaar staan. Maar waarom? Peter van Poele, operationeel manager van Kleentec, maakte snel duidelijk wat er aan de hand was en begon te vertellen over de Uitblinker verkiezingen. Stanislaw was compleet verrast toen hij door collega Ton Bakx werd uitgeroepen tot Gom Uitblinker van kwartaal 3 van 2018. 

Estergon Yilmaz van Gom Specialistische Reiniging

Ook Estergon werd overvallen met zijn uitverkiezing tot Gom Uitblinker. Estergon heeft in de paar jaar tijd dat hij in Nederland woont en bij Gom Specialistische Reiniging (GSR) werkt zich ontwikkeld van specialist naar meewerkend voorman. Hij is een zeer betrouwbare, ge- en bedreven medewerker; hij heeft afgelopen zomer ruim 300.000 m² vloer in de was gezet.  Ook vindt hij het geen probleem om zijn leidinggevende te vervangen bij afwezigheid en de klanten zijn ontzettend blij met hem.
 
Op 14 september was er een etentje georganiseerd voor heel GSR. Ook Estergon was daarbij aanwezig, dus een mooi moment om hem te verrassen bedacht Peter Hoeijmans, business directeur GSR. Een hele verrassing voor Estergon toen Peter zijn naam noemde, maar zijn collega’s vonden het niet meer dan logisch. Estergon is echt mister Hostmanship, een harde werker met een flexibele instelling, zeer klantgericht en communicatief sterk.

Een winnaar verdient ook een prijs

Natuurlijk hoort bij de titel ook een cadeau ter waarde van € 500,00. Beiden winnaars waren zo verrast dat ze daar even goed over na wilden denken. Estergon gaat hoogstwaarschijnlijk langs bij zijn moeder in Turkije óf zij komt deze kant op en Stanislaw gaat een mooi uitje verzinnen wat hij na zijn vakantie met zijn gezin gaat ondernemen.

Gom Uitblinker

Sinds eind 2017 heeft Gom de verkiezing Gom Uitblinker. Deze verkiezing bestaat naast de jaarlijks terugkerende verkiezingen Medewerker en Team van het Jaar, waar opdrachtgevers de medewerkers nomineren. Bij de Gom Uitblinker gaat het juist om de collega’s die een medewerker, team of afdeling nomineren. Ieder kwartaal wordt een Uitblinker gekozen die een echte Ambassadeur voor Gom is.

Bekijk de Gom Uitblinker - Wall of Fame