Maatregelen invoering avondklok

Inmiddels weten we: de avondklok is een feit.Toch kunt u op ons rekenen, óók tijdens de avondklok. Als 24-uursbedrijf geldt een uitzondering en kunnen onze medewerkers gewoon hun werk blijven doen tussen 21:00 uur en 04:30 uur, in de periode dat de avondklok geldt.

klok die de tijd van-tot van de avondklok weergeeft

Goed voorbereid

De huidige, strenge coronamaatregelen vragen veel van ons allemaal. Van u als ondernemer en van ons als dienstverlener. We doen dan ook alles wat nodig is om onze dienstverlening veilig te stellen en de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Zo hebben we in aanloop naar de invoering van de avondklok onze medewerkers al uitgebreid geïnformeerd en goed voorbereid op de komende maatregelen.

Extra ondersteuning

Sinds de uitbraak van corona in Nederland in maart vorig jaar, volgen wij actief het advies op van de overheid. We roepen onze collega’s op om hetzelfde te doen, in de hoop en verwachting dat we zo samen de verspreiding van het coronavirus sneller afremmen. De nieuwe maatregelen zijn streng en vragen veel van ons allemaal. We bieden onze medewerkers dan ook extra ondersteuning en stellen informatie en tips beschikbaar.

Uiteraard zijn we er ook voor u en staan onze collega’s voor u klaar, ook tijdens de avondklok. Samen staan we sterk.