Luchtverkeersleiding Nederland kiest voor Gom

Kantooromgevingen

De LVLN heeft gekozen voor Gom als nieuwe schoonmaakbedrijf. Per 1 september is Gom Offices verantwoordelijk voor de locaties in Lelystad, Rotterdam en Schiphol. Naast de nieuwe resultaatgerichte uitvoering worden ook innovaties als schoonmaakrobots ingezet.

Marko van der Raay, klantmanager van Gom: “Wij zijn er erg blij mee dat de Luchtverkeersleiding Nederland voor ons heeft gekozen. Uit de uitvraag bleek duidelijk dat men keek naar wat nu én in de toekomst het beste bij de organisatie past. Het is natuurlijk fantastisch als onze aanpak en ervaring met resultaatgerichte contracten eraan bijdragen dat men voor ons kiest.”

Jules Pijnaker van de LVNL: “Gom is een landelijke schoonmaakorganisatie die met haar resultaatgerichte en innovatieve aanpak en ervaring goed bij ons past. We spelen met de keuze voor dit nieuwe schoonmaakbedrijf in op huidige en toekomstige mogelijkheden en de ontwikkeling van onze organisatie.” 

Innovatieve inzet van schoonmaakrobots

de robot Ecobot 40 rijdt zelfstandig langs de lift

Op de hoofdlocatie zien de medewerkers van de LVLN naast vertrouwde gezichten van schoonmaakpersoneel ook drie nieuwe ‘gezichten’, legt Marko lachend uit. “Dat zijn onze schoonmaakrobots, of liever:  co-bots. Want ze helpen onze mensen echt mee. We hebben al ruime ervaring met schoonmaakrobots, maar de LVLN is de eerste organisatie in Nederland waar we deze echt operationeel naast onze mensen laten functioneren. Zij ondersteunen bij zwaarder en eentonig werk. Een innovatie die past bij een innovatieve organisatie als de LVNL.” 

Op 30 augustus werd het contract formeel getekend. 

Namens LVNL waren aanwezig:

- Marlou Banning, CFO

- Annejet Lieshout, Manager GSI

- Harold Kos, Senior Buyer

- Jules Pijnaker, Coördinator GSI

  (Remon Eijsackers is verhinderd)

Namens Gom waren aanwezig:

- Richard de Maar, business unit directeur

- Lars Tubben, operationeel manager

- Karin van de Heuvel, implementatie manager

- Marko van der Raay, klantmanager

Een groep van 9 mensen staan om een tafel en kijken in de camera.