Kentalis kiest opnieuw voor Gom Zorg

Zorg

Koninklijke Kentalis heeft opnieuw het vertrouwen uitgesproken in Gom Zorg door bij een aanbesteding de opdracht voor schoonmaak op meer dan 30 locaties te verlengen. Als specialistische schoonmaakdienstverlener in de zorg is Gom Zorg natuurlijk enorm trots op deze hergunning.

Koninklijke Kentalis, een organisatie die mensen ondersteunt die slechthorend, doof of doofblind zijn, een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben, was al een klant van Gom Zorg. Zij bieden niet alleen zorg en ondersteuning aan, maar doen ook aan onderzoek & diagnostiek. Ook bieden zij speciaal onderwijs, ambulante begeleiding bij reguliere scholen en werkbegeleiding aan. Met locaties door het hele land spelen ze een essentiële rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van hun cliënten.

 Simone van de Velde, Gom Zorg en Oscar Dekker, Kentalis

Simone van de Velde, Businessunit directeur Gom Zorg en Oscar Dekker, Voorzitter Raad van Bestuur bij Kentalis

Cor van der Veer, verantwoordelijk voor Koninklijke Kentalis bij Gom Zorg, deelt zijn oprechte vreugde over de hergunning en de redenen waarom Kentalis opnieuw voor Gom Zorg heeft gekozen:

"We zijn er trots op dat Kentalis het toegesneden plan van aanpak waardeert, dat specifiek is afgestemd op de behoeften en omstandigheden van hun organisatie. Ook de begeleiding van onze medewerkers en de inzet van leiding is goed ontvangen. Gecombineerd met de korte lijnen is het een aanpak die werkt, zo weten wij uit ervaring. Het leidt tot langdurige dienstverbanden bij Gom Zorg, omdat we ervoor zorgen dat onze mensen het naar hun zin hebben en zich gewaardeerd voelen."

"Het is geweldig om terug te zien dat Kentalis ziet dat sociale duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van onze organisatie. Onze inzet om de meest mensgerichte schoonmaakdienstverlener in de zorg te zijn, wordt steeds vaker opgemerkt en gewaardeerd. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten.”