Grip op energieverbruik vastgoedportefeuille

Energie besparen. Energieverspilling voorkomen… Zowel bij bedrijven als bij maatschappelijke organisaties is er steeds meer aandacht voor energieverbruik, -efficiëntie en -continuïteit binnen de vastgoedportefeuille. Om te voldoen aan wetgeving, de CO₂-footprint te verkleinen en natuurlijk om de energiekosten te verlagen. Met onze nieuwe energiemonitor FacilicomBespaar.nu krijg je grip op energie!

Met gezond verstand en ad-hoc maatregelen kun je al eerste stappen zetten om je energieverbruik omlaag te brengen. Met gestructureerd energiemanagement, een geschikt instrument en advies van een energie-expert is er nog veel meer mogelijk dan de meeste bedrijven momenteel bereiken. Facilicom heeft een nieuwe tool voor je: FacilicomBespaar.nu. Een energiemonitor waarmee je helder inzicht krijgt in je energieverbruik en energieprognose, en je structureel de energieverspilling kunt aanpakken.

Banner facilicombespaar.nu met de tekst 'Breng meetdata tot leven'

Grip op besparingsmogelijkheden en effecten maatregelen

FacilicomBespaar.nu is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Vanuit deze ontwikkelvisie hebben we een energiemonitor gemaakt met intuïtief gebruiksgemak. Waarmee je zonder handleiding direct aan de slag kunt. FacilicomBespaar.nu biedt je een fundament voor de besparingsopgave waar je als beheerder van een vastgoedportefeuille voor staat.

Energiemanagement bespaar.nu elektra verbruiken opwekking locatie

Overzichtelijke, gemakkelijk te interpreteren grafieken

Ons Energie Management Systeem maakt gebruik van de slimme meters in je gebouw(en) en kan tevens gebruik maken van diverse meetdata vanuit het gebouwbeheersysteem (GBS), een applicatie voor tussenmeters of de omvormer. De gas-, elektra- en warmte-data van al je locaties worden omgezet in overzichtelijke, gemakkelijk te interpreteren grafieken. Die geven je inzicht in je verbruikgegevens en -prognose. Ons systeem verwerkt de facturatie met betrekking tot energiemanagement en vergelijkt de energieprestaties tussen gebouwen en periodes. Het systeem ondersteunt je bij het behalen van je doelstelling gericht op wetgeving, reductie van energiekosten en CO₂-uitstoot.

Een product van een specialist in energiemanagement

FacilicomBespaar.nu is een product, ondersteund door advies, van Facilicom. De energietak van Facilicom is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in management en advies met betrekking tot het hele spectrum van energie: variërend van strategisch/tactisch advies van een Energiemanager tot routekaarten voor verduurzaming, energie-inkoop, advisering over wet- en regelgeving, en het opstellen van energielabels.

Beeld van brochure bespaar.nu met tekst Onze energiemonitor brengt meetdata tot leven

Meer weten en/of een demonstratie aanvragen?

Op onze webpagina over energiemonitoring vind je meer informatie en de PDF-brochure met uitgebreide informatie. En wil je zelf zien hoe makkelijk FacilicomBespaar.nu in het gebruik is en welke analyses en vergelijkingen allemaal mogelijk zijn? Vraag via het formulier hieronder een demonstratie aan van onze monitor en meer informatie over onze dienstverlening.

Meer weten? Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd naar onze oplossingen voor energiemonitoring?

Vul ons formulier in, dan zullen we je snel bellen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Medewerkers energiemanagement die datarapport energiemonitoring bekijken
Facilicom Energiemanagement

Bel ons: 088-2987500

Van Leeuwenhoekweg 1, 5482 TK Schijndel