Gom Uitblinkers kwartaal 3-2022 in het zonnetje gezet

Gom kent vele toppers en som is het moeilijk om tot een keuze te komen. Ook in kwartaal 3 van 2022 was het moeilijk en hebben we net als in het vorige kwartaal weer 2 winnaars!

een groepsfoto met 6 personen

Afdeling Planning Gom Specialistische Reiniging

Een groepsfoto met 6 personen

Maartje Wouters, Gom Zorg

Afdeling Planning van Gom Specialistische Reiniging

Iedere dag kan het anders zijn dan in eerste instantie gedacht. Bij 1 afdeling is dit zeker van kracht: de afdeling Planning van Gom Specialistische Reiniging. De afgelopen zomer zijn er meer dan 6.200 glasplanningen gepland, waarbij rekening gehouden moest worden met zieke medewerkers, weersinvloeden, klanten die last minute wijzigen van dag en/of tijd, sleutels die wel of niet voorhanden zijn. Het is iedere dag weer een uitdaging, maar met z’n drieën zorgen ze voor tevreden klanten en tevreden glazenwassers die hun werk goed kunnen uitvoeren.

Begin november waren Marianna, Erik en Jeroen aanwezig op hun werkplek op het hoofdkantoor. Een mooie gelegenheid voor een overval! Business unit directeur Peter Hoeijmans kwam in gezelschap van Peter van Gogh (productmanager) en Frans Jordi (productgroep manager) onverwacht het kantoor binnengelopen.

In zijn speech gaf Peter aan dat zij waren genomineerd en meer dan verdiend verkozen zijn tot winnaar van kwartaal 3. ‘Altijd op de achtergrond, maar zonder jullie staat alles stil. Zeker tijdens de vakantieperiode is het zwaar geweest en willen we jullie laten weten dat we jullie inzet zeker waarderen.’

Na het overhandigen van de oorkondes en de cheque, volgden de bloemen en taart. Met de prijs gaan ze inclusief partners gezellig uiteten en er een geweldige avond van maken.

business unit directeur Peter Hoeijmans houdt de waardecheque van de Gom Uitblinker omhoog.
Peter Hoeijmans overhandigt de oorkonde voor Gom Uitblinker aan de winnaar, met Peter van Gogh op de achtergrond
Frans Jordi overhandigt een winnaar bloemen, op de achtergrond omhelst Peter Hoeijmans een andere winnaar
Een winnaar van de Gom Uitblinker houdt zijn oorkonde voor zich

Maartje Wouters, klantmanager Gom Zorg

Eind november was het de beurt aan Maartje Wouters van Gom Zorg. Als klantmanager heeft zij een fijn team om haar heen. Dat het team haar ook zeer waardeert en haar een fijn mens vinden, maakten zij duidelijk door Maartje te nomineren voor de Gom Uitblinker verkiezing. De nominatie alleen al werd dan ook gelijk uitbundig gevierd; tijdens een lunch werd zij met een mooie bos bloemen en een heuse glossy speciaal voor haar gemaakt eerder in oktober verrast.

Dat ze daadwerkelijk ook winnaar is geworden, werd eind november duidelijk toen business unit directeur Simone van de Velde en operationeel manager Luc Trommelen ineens voor haar neus stonden met taart, de oorkonde, de cheque en bloemen.

Maartje, die er niet zo van houdt om in de belangstelling te staan, werd nu voor de tweede keer in korte tijd uitgebreid in het zonnetje gezet! En terecht; Maartje staat altijd klaar voor anderen; voor de klant, voor de collega’s, maar vooral voor haar team met hun medewerkers. Een toppertje!

Simone van de Velde staat links van winnaar Maartje Wouters en rechts van haar staat Luc Trommelen met een bos bloemen in zijn handen
Winnaar Gom Uitblinker houdt de waardecheque van 500 euro omhoog
Een slagroomtaart met het beeldmerk van de Gom Uitblinker erop
Een drietal collega's van Gom Zorg zitten aan tafel taart te eten.

Wall of Fame

Gom Uitblinker 4-2020 Luciano Scheffer poseert tegen de gevel van het pand waar hij de ramen was, met als schaduw een superman op de muur geprojecteerd

Benieuwd naar de vorige Gom Uitblinkers?

 

Bekijk hier de Wall of Fame