Gom Uitblinker van kwartaal 1-2019 onthaalt met confetti en luid gejuich

Samen hebben ze al 67 jaar ervaring als handyman; het handyman-team van Rijnmond is de Gom Uitblinker van kwartaal 1 van 2019 geworden! Bedi (26 jaar in dienst), Nihat (25 jaar in dienst) en Mustafa (16 jaar in dienst) zijn dinsdag 19 maart, eind van de middag verrast bij opdrachtgever Krohne in Dordrecht.

Op het werk aankomend keken ze elkaar verbaasd aan; ballonnen en foto’s van zichzelf zagen ze niet iedere dag. Zodra ze de ontmoetingsruimte binnenkwamen, werden ze overladen door confetti en stonden alle schoonmaakcollega’s van Krohne en leiding uit heel Rijnmond ze lachend en juichend op te wachten.

Nu begreep het trio ook waar het filmpje voor was, die ze alweer weken geleden hadden gemaakt. Gom Offices heeft het filmpje gebruikt in hun pitch voor de jury om hen te overtuigen dat de nominatie echt omgezet moest worden in winst. En dat is gelukt.

 

In de video spreken de heren zich positief uit over elkaar. Alle drie zijn trots op het team, ze kunnen echt bouwen op elkaar, ze zijn er voor elkaar en ze werken met zoveel plezier samen, dat ze hopen dit nog zo jaren te mogen blijven doen.

Maar ook klanten zijn blij met de inzet van dit team; ze zijn zeer betrokken en flexibel, ze kennen de klanten door en door en worden ook met volle tevredenheid ingezet bij opdrachtgevers van de business unit Gom Onderwijs. De facilitair manager van Krohne, de heer Peter van Nistelrooij was dan ook speciaal voor hen na werktijd nog even langsgekomen om bij dit moment te kunnen zijn.

 

Na alle gezelligheid, taart eten, het uitreiken van de oorkondes en de dinercheque was het tijd om aan de slag te gaan. De heren pakten met een grote glimlach hun spullen uit de bus om de vloeren van de fabriekshal een schoonmaakbeurt te geven.