Gom Uitblinker kwartaal 4-2018: Julie van Zwet!

Julie van Zwet, klantmanager Gom Zorg, stapte dinsdagochtend 27 november nietsvermoedend de vestiging van Woerden binnen voor een overleg met haar leidinggevende Luc Trommelen. Heel ‘toevallig’ was haar team daar ook aanwezig voor een workshop onder leiding van business unit directeur Simone van de Velde.

Zo toevallig was dat niet. Die workshop stond al een tijdje vast en nadat intern duidelijk was geworden wie de winnaar van de Gom Uitblinker van kwartaal 4 van 2018 werd, zijn er gelijk wat mensen achter de schermen gaan regelen dat het overleg van Julie en Luc naar Woerden werd verplaatst.

 

Tijdens dit overleg werd Julie door Simone gevraagd even bij de groep aan te schuiven vanwege een klacht van een opdrachtgever. Vastberaden stapte Julie de vergaderruimte binnen om dit eens eventjes op te gaan lossen…groot was haar verrassing dat ze niet was gehaald voor een klacht maar dat zij was uitgekozen tot Gom Uitblinker!

Na een speech van Simone en de overhandiging van de bloemen, een oorkonde en het cadeau ter waarde van € 500,00 was het tijd voor koffie en gebak, zodat Julie even kon bijkomen van deze onverwachte verrassing. Niet te lang…het overleg met Luc moest natuurlijk wel afgemaakt worden!

Nominatie

Het team van Parnassia heeft Julie aangedragen en genomineerd voor de Gom Uitblinker. Zij is als leidinggevende zo betrokken bij de medewerkers op de werkvloer dat zij vonden dat Julie dit zeker verdiende. Ook is Julie zeker niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en geeft ze adviezen over zaken die verbeterd kunnen worden. Julie weet hoe een klantmanager werkt, bedenkt zaken en is iemand die onderneemt en niet afwacht. Kortom een echte Uitblinker.

Wat is de Gom Uitblinker verkiezing?

Gom heeft eind 2017 een nieuwe verkiezing in het leven geroepen; de Gom Uitblinker. Deze verkiezing bestaat naast de jaarlijks terugkerende verkiezingen Medewerker en Team van het Jaar, waar opdrachtgevers de medewerkers nomineren. Bij de Gom Uitblinker gaat het juist om de collega’s die een medewerker, team of afdeling nomineren. Ieder kwartaal wordt een Uitblinker gekozen die een echte Ambassadeur voor Gom is.