Gom Uitblinker Edmar Janga bijt het spits af in 2021

Voor de bekendmaking van de Gom Uitblinker van kwartaal 1 van 2021 hebben we niet eens gewacht tot het einde van het kwartaal. Zo duidelijk was de reden voor zijn benoeming.

Drijvende kracht

Edmar Janga is de drijvende kracht bij onze opdrachtgever MartiniPlaza in Groningen. Hij is hét visitekaartje voor Gom en draait nergens zijn hand voor om. Daarnaast blijft hij lachen en stimuleert zijn collega’s om door te gaan. Met een grap of door te zingen, maar ook door het voorbeeld te geven en de vaart erin te houden.

business unit directeur Richard de Maar overhandigd Gom Uitblinker Edman Janga een bos bloemen
de oorkonde van Gom Uitblinker en de waardecheque van 500 euro

Ook de opdrachtgever is lovend over Edmar vanwege zijn instelling, houding en werkethos; regelmatig ruimt Edmar heel het Plaza op eigen initiatief op. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen maanden bezig gehouden met een echt monnikenwerkje: de tribune van basketbalvereniging Donar wat huist in MartiniPlaza. Nu er geen wedstrijden gespeeld kunnen worden, is er tijd om alle plekjes eens goed onder handen te nemen. Alle spijltjes, zittingen en elke hoekje van de vloer heeft Edmar schoongemaakt.

Maar de belangrijkste reden om Edmar tot Gom Uitblinker te benoemen is het feit dat hij van ontzettend grote steun is geweest voor collega’s na de trieste gebeurtenis bij Pathé Groningen. Niet alleen op werkdagen, maar ook in zijn vrije tijd. Hiervoor heeft hij de titel dubbel en dwars verdiend.

Gom Uitblinker Edman Janga zit met zijn waardencheque van 500 euro op de tribune
Gom Uitblinker Edman Janga staat, met een bos bloemen in zijn handen, naast een collega die enthousiast zijn duim omhoog doet.

Positieve boost

En dat heeft hij geweten. Met de smoes dat de nieuwe meewerkend voorman bekend gemaakt zou worden, zat het team in afwachting bij elkaar. Tot Richard de Maar, business unit directeur Gom Offices het woord tot Edmar richtte en hij de ware reden voor de bijeenkomst vertelde.

Een grote verrassing voor Edmar en voor het team; het zorgde voor een hele positieve boost bij allemaal. Het werd hem zo gegund en rekening houdend met corona hebben ze er een waar feestje van gemaakt.

een groep van 8 collega's van Gom Offices staan juichend om Gom Uitblinker Edman Janga die een bos bloemen en een waardencheque in zijn handen heeft