Glazenwasser Hadis is de Uitblinker van Q4

Hadis Alic, werkzaam als glazenwasser bij opdrachtgever TU Delft, is verkozen tot Uitblinker van het kwartaal. De aankondiging kwam voor Hadis als een complete verrassing. Onder het mom van van een korte fotosessie met de TU Delft, werd Hadis door zijn leidinggevende Marcel van Woudenberg naar de Aula van de TU gelokt. In werkelijkheid kwam hij terecht op zijn eigen uitreiking!

Dubbele erkenning

Tijdens de uitreiking, vergezeld met een smakelijke traktatie, ontving Hadis niet alleen een cheque en een bos bloemen, maar ook de erkenning van zowel Gom als de TU Delft. Kenmerkend voor Hadis is zijn bescheidenheid. Hij schreef het succes onmiddellijk toe aan zijn team en benadrukte de collectieve bijdrage aan de prestaties.  

Gom Uitblinker Q4 Hadis Alic
Gom Uitblinker Q4 Hadis Alic krijgt cheque
Gom Uitblinker Q4 Hadis Alic cheque en taart
Gom Uitblinker Q4 Hadis Alic met zijn collega's

Samenwerken & kwaliteit

En waarom nu juist Hadis werd verkozen tot Uitblinker binnen Gom Specialistische Reiniging? Niet alleen levert Hadis goede kwaliteit, hij komt ook zijn afspraken na en voert alles volgens schema uit. Ook werkt hij goed samen met de collega's van Gom Specialistische Reiniging, de leidinggevende van Gom op locatie en de medewerkers van de TU Delft. Kortom: Hadis is een fijne en gewaardeerde collega en daarom verdient hij het om Uitblinker van het kwartaal te zijn! 

De uitreiking werd afgesloten met de symbolische 'hero foto', waar Hadis het middelpunt is als de held die hij is binnen onze organisatie. Hadis, nogmaals gefeliciteerd met deze welverdiende erkenning als Uitblinker van het kwartaal!

Benieuwd wie de andere Uitblinkers waren van dit jaar? Je vindt ze hier!