Facilicom wederom op 1 FM Provider Performance Onderzoek

Gisteren presenteerde Hospitality Group de resultaten van het vijfde FM Provider Performance Onderzoek. Dit is een onafhankelijk onderzoek over de prestaties van facilitaire providers in Nederland waar sprake is van hoge knip sourcingmodellen.

Hoge knip sourcingmodellen zijn sourcingmodellen waarbij een deel van de regie- en coƶrdinatie-activiteiten zijn uitbesteed aan externe facilitaire dienstverleners. In dit onderzoek worden vier vormen van hoge knip sourcingmodellen onderscheiden: multi services, managing agent, integrated facility management (IFM) en publiek-private samenwerking (PPS).

Bij de laatste categorie (Publiek Private Samenwerking) scoort Facilicom hoge ogen. Met een 8,3 kwam Facilicom als grote winnaar in deze categorie uit bus. Verder zien we dat HEYDAY ons voorbij streeft in de categorie IFM waarbij we al jaren achtereen de hoogte score behaalde. Facilicom behaalde hier dan ook een eervolle 2de plaats. Tot slot zien we dat Sodexo voor Multiservices en D&B voor de categorie Managing Agent op 1 uitkomen. Uiteraard feliciteren wij ook hen met deze mooie resultaten.

 Alle informatie over het onderzoek lees je terug op www.fmproviderperformance.nl.