Facilicom Solutions wint Integron Klantbeleving Award

Daan en Sander met integron award in hun handen

Afgelopen donderdag (7 oktober) is Facilicom Solutions uitgeroepen tot winnaar van de Integron Klantbeleving Award 2021 in de categorie professionele dienstverlening. Voor de elfde keer reikte onderzoeks- en adviesbureau Integron de Beleving Awards uit.

‘Dit jaar werden wij positief verrast met twee nominaties. Zowel Synorga als Facilicom Solutions Integraal waren in hun (branche-)categorie genomineerd voor de Klantbeleving Award. De hoge en verbeterde scores vanuit het Klanttevredenheidsonderzoek waren al een aanwijzing dat we het goed deden’, vertelt Sander Boeije. Waardering voor een collectieve prestatie van de organisatie die door onze klanten erg gewaardeerd wordt.

Over de Klantbeleving Awards

Award Klantbeleving 2021 gewonnen door Facilicom Solutions

In totaal waren er 41 organisaties genomineerd in 16 categorieën. Vorig jaar vond de uitreiking van de Beleving Awards niet plaats vanwege de COVID-19-maatregelen. De nominaties en uiteindelijke winnaars komen voort uit de honderden door Integron uitgevoerde klant- en medewerkerbelevingsonderzoeken in 2019 en 2020. Deze zijn gebaseerd op de hoogste gemiddelde klant- en medewerkertevredenheidscijfers en de hoogste Net Promoter Score (NPS)  en employee Net Promoter Score (eNPS).

Onze klant Canon in Zoetermeer viel dit jaar in de categorie succesvolle continue klantfeedback ook in de prijzen.