Facilicom Solutions gaat live met de IFM Academie

Bij de integrale contracten van Facilicom Solutions werken medewerkers van meerdere divisies door elkaar heen. Integraal samenwerken ontstaat niet alleen door taakintegratie en kennisverbreding maar begint bij het maken van verbinding. Vanuit die overtuiging is, na een succesvolle pilot, onze IFM Academie opgericht. Met de IFM Academie wordt een brug geslagen tussen de verschillende diensten in een integraal contract. De IFM Academie zorgt ervoor dat medewerkers bij een integraal facilitaire management contract één versterkend team worden.

Onze medewerkers worden integraal aangestuurd en brengen de specialistische vakkennis van de verschillende Facilicom divisies mee. Samen werken we integraal voor dezelfde opdrachtgever. Wanneer de medewerkers van elkaar weten wat belangrijk is in hun werk, wordt samenwerken op de werkvloer eenvoudiger. Daarnaast worden de medewerkers zich meer bewust hoe ze elkaar kunnen helpen. De IFM Academie stimuleert de samenwerking binnen het team en met de klant. Zo leveren de teams samen de best mogelijke kwaliteit bij onze opdrachtgevers.  

Het integrale opleidingshuis, de IFM Academie, is onderverdeelt in 7 modules: hospitality, integraal samenwerken, anticiperen & proactiviteit, operational excellence, faciliterend leiderschap, consultatieve selling en rapporteren & analyseren.

Dit zijn de onderwerpen waar medewerkers mee te maken krijgen als zijn werkzaam zijn op een integraal facilitair management account. De opleidingen richten zich op medewerkers in de operatie, operationeel leidinggevenden, managers services en klantmanagers.

Meer weten over de IFM Academie?

Lees hier verder of bekijk de video.