Facilicom Solutions benoemt Lies Rijniers tot directeur Business Control

foto van Lies Rijniers

Facilicom Solutions, maakt bekend dat per 2 februari mevrouw Lies Rijniers is aangesteld als Directeur Business Control van Facilicom Solutions. Daarmee is weer een permanente invulling gevonden voor deze functie bij de facilitair dienstverlener.

Lies Rijniers studeerde Accountancy aan de Hogeschool Utrecht, Controlling aan de Nyenrode University en behaalde haar titel Register Controller bij TiasNimbas Business school. Daarna startte haar loopbaan bij Arthur Andersen en werkte ze verder bij bouwbedrijf BAM en recent bij JBT, een verwerking- en sterilisatietechnologiebedrijf.

‘In de verschillende gesprekken die ik met Lies heb gehad, heb ik haar leren kennen als integer, energiek, analytisch sterk en in oplossingen denkende professional. Ik ben dan ook heel blij dat we haar hebben kunnen aantrekken en weet zeker dat zij van grote waarde zal zijn in het elke dag Facilicom Solutions een beetje mooier en succesvoller helpen te maken’; vertelt Marco Feijen, algemeen directeur van Facilicom Solutions.

Lies over haar stap in haar carrière: ‘Ik kijk er enorm naar uit om mijn bijdrage te leveren in een mooie en gezond familiebedrijf als Facilicom. Een eer om deze uitdaging aan te mogen gaan.’